Μπενφίκα-Μαδέιρα 1-1: Δεν ξεπέρασε τις απουσίες (vid)

Μπενφίκα-Μαδέιρα 1-1: Δεν ξεπέρασε τις απουσίες (vid)gliorisΔευ, 01/25/2021 - 21:05

Η Μπενφίκα σε 25 εντός έδρας ματς κόντρα στη Μαδέιρα σε όλες τις διοργανώσεις δεν είχε ποτέ γνωρίσει την ήττα, μετρώντας 21 νίκες και 4 ισοπαλίες. 

Το συγκεκριμένο ματς όμως για την ομάδα του Ζόρζε Ζεσούς, ελάμβανε υψηλό βαθμό δυσκολίας καθώς ήταν αποδεκατισμένη από τα κρούσματα κορωνοϊού, ωστόσο ήταν εκείνη που πήρε πολύ γρήγορα την πρωτοβουλία αλλά είδε το VAR να ακυρώνει στο 7ο λεπτό γκολ

του Τσικίνιο ως οφσάιντ. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής όμως έδωσε το προβάδισμα, με τη συμπλήρωση του πρώτου τετάρτου, σημειώνοντας το πρώτο του φετινό γκολ. Η καλή αρχή δεν είχε την ανάλογη συνέχεια για τους γηπεδούχους. 

Η Νασιονάλ, που αναζητούσε την πρώτη της νίκη μέσα στο 2021 καθώς προερχόταν από τρεις σερί ήττες, κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου και το δεύτερο τέρμα φέτος του Ρότσεζ.

Η Μπενφίκα συνέχισε να προσεγγίζει την αναμέτρηση με καθαρά επιθετική διάθεση, όσο όμως περνούσε η ώρα άρχισε να καταφεύγει σε γεμίσματα στην αντίπαλη περιοχή, τα οποία εξουδετέρωσαν εύκολα οι φιλοξενούμενοι. 

Το τελικό αποτέλεσμα δεν ικανοποιεί κάποια από τις δύο, αφού οι γηπέδούχοι είναι στο μείον τρία από την κορυφή με παιχνίδι παραπάνω, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να εκμεταλλευθούν τις πολλές απουσίες των γηπεδούχων για να φτάσουν στη νίκη και να απομακρυνθούν ακόμη περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού. 

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ - Primeira Liga - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Benfica - Ποδόσφαιρο Off Off glioris Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SL Benfica ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ Οι πολλές απουσίες λόγω κορωνοϊού, επηρέασαν τη Μπενφίκα που έμεινε στην ισοπαλία (1-1) εντός έδρας με τη Νασιονάλ Μαδέιρα Article publish on Δευ, 01/25/2021 - 21:05 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα