Μανωλάς: «Πως σου πάνε τα κόκκινα αδερφέ μου Σωκράτη» (pic)

Μανωλάς: «Πως σου πάνε τα κόκκινα αδερφέ μου Σωκράτη» (pic)npiliosΔευ, 01/25/2021 - 21:58

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού, όπως ανακοινώθηκε τη Δευτέρα (25/1) και ο πολύπειρος αμυντικός πρχώρησε σε ανάρτηση στο Instagram για αυτή του την απόφαση.

Μάλιστα ο συμπαίκτης του για χρόνια στην Εθνική Ελλάδας

Κώστας Μανωλάς σημείωσε το πόσο του πηγαίνουν τα κόκκινα, που επέλεξε ο πολύπειρος αμυντικός στον επαναπατρισμό του ύστερα από 13 χρόνια καριέρας στο εξωτερικό.

Εδώ το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη: «Δεν σταματάμε να επενδύουμε»

Η ανάρτηση του Σωκρατη Παπασταθόπουλου:

«Μετά από σχεδόν 13 χρόνια σε ομάδες του εξωτερικού ήρθε η στιγμή που επιστρέφω στα ελληνικά γήπεδα με την φανέλα του Ολυμπιακού.

Είμαι χαρούμενος γι αυτό, έχω θέσει πολλούς στόχους και ανυπομονώ να επιστρέψω στον αγωνιστικό χώρο. Εχουμε μια σημαντική σεζόν μπροστά μας και ειμαι σίγουρος οτι θα πετύχουμε πολλά πράγματα τα επόμενα χρόνια. Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας».

    View this post on Instagram           

A post shared by Sokratis Papastathopoulos (@sokratispapa.official)

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός ΕΛΛΑΔΑ Το μήνυμα του Σωκρατη Παπασταθόπουλου για τον επαναπατρισμό του για λογαριασμό του Ολυμπιακού και η απάντηση του Κώστα Μανώλα! Article publish on Δευ, 01/25/2021 - 21:58 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα