Τέλος «λαχτάρας» για Μπαλτσερόφσκι και Βιλντόσα

Η ανησυχία που προκάλεσαν οι τραυματισμοί του Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι και του Λούκα Βιλντόσα στα παιχνίδια των Εθνικών ομάδων Πολωνίας και Αργεντινής, αντίστοιχα για την διεκδίκηση συμμετοχής στα προολυμπιακά τουρνουά 2024, έπαψε να υφίσταται από την ιατρικές ανακοινώσεις.

Ο Μπαλτσερόφσκι έπεσε άτσαλα στο παρκέ και χτύπησε στην μέση του στον νικητήριο αγώνα της Πολωνίας με την Βοσνία που έδωσε και την πρόκριση στο προολυμπιακό τουρνουά της ευρωπαϊκής

ζώνης της FIBA. Ο νέος σέντερ του Παναθηναϊκού, αποχώρησε υποβασταζόμενος στα αποδυτήρια, αλλά δεν υπέστη καμία ζημιά στην μέση του και έκανε δηλώσεις για την φάση που επιχείρησε να “καρφώσει” από πάσα του Πονίτκα, υποστηρίζοντας ότι “«ευτυχώς που δεν κάρφωσα γιατί θα τελείωνα την καριέρα του Νούρκιτς».

Λίγο μετά τη λήξη του τελικού, Πολωνός δημοσιογράφος, υποστήριξε ότι ο Μπαλτσερόφσκι έχει πόνους στην μέση, αλλά από τη πρώτη διάγνωση των γιατρών της Εθνικής, δεν υπάρχει κάποια ανησυχία.

Για τον Λούκα Βιλντόσα που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον προσαγωγό του στην διάρκεια του αγώνα Αργεντινής-Χιλής, η ομοσπονδία μπάσκετ της Αργεντινής, ανέφερε σε ανακοίνωση της, ότι το πρόβλημα νέου παίκτη του Παναθηναϊκού, οφείλεται σε  “μυοπεριτονιακή συλλογή στον προσαγωγό και ο τραυματισμός εξελίσσεται ευνοϊκά σύμφωνα με τις παραμέτρους που λαμβάνονται υπόψη για αυτόν τον τύπο κλινικής εικόνας”. 

Ο Βιλντόσα είναι αμφίβολος για τον αγώνα της Εθνικής Αργεντινής με τις Μπαχάμες (21/8) και το αποτέλεσμα του αγώνα θα κρίνει το εισιτήριο για το προολυμπιακό τουρνουά του 2024.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τέλος, Μπαλτσερόφσκι, Βιλντόσα,telos, baltserofski, vilntosa