Ligue 1: «Τρένο» η Μπρεστ, σεφτέ για Ρενς

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Ρενς-Κλερμόν 2-0

Η εντυπωσιακή την περσινή σεζόν Ρενς, που ηττήθηκε στην πρεμιέρα από την Μαρσέιγ (2-1) στο Βελοντρόμ , κατάφερε να πάρει την πρώτη νίκη της στην φετινή Ligue 1. H ομάδα του Στιλ άνοιξε το σκορ μόλις στο 17ο λεπτό με τον Μουνέτσι. Ο 21χρονος Μοχάμεντ Νταράμι στο ντεμπούτο στο με την φανέλα της Ρενς, μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο και μετά από ασίστ του Ίτο διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (2-0, 84ο λεπτό).

Την ερχόμενη αγωνιστική

(27/8), η Κλερμόν που έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα με δύο ήττες θα προσπαθήσει να πάρει την πρώτη της νίκη απέναντι στη Μετς. Η Ρενς ταξιδεύει στο νότο για να αντιμετωπίσει στο Σταντ Ντε Λα Μοσόν τη Μονπελιέ (27/8) που διέλυσε τη Λιόν εκτός έδρας με πρωταγωνιστή τον Αλ Ταμάρι.

Χάβρη-Μπρεστ 1-2

Η Μπρεστ στην επιστροφή της στα σαλόνια της Ligue 1 ξεκίνησε με σπουδαία νίκη στην έδρα της απέναντι στην εξαιρετική την περσινή σεζόν Λανς (3-2), και στην πρώτη αποστολή μακριά από την έδρα της κατόρθωσε να φύγει με «διπλό». Ο Ντελ Καστίγιο μετά από δύο γκολ που πέτυχε στην πρεμιέρα, πρόσθεσε άλλο ένα δίνοντας το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους στο 28ο λεπτό (0-1). Ο 30χρονος Ρώσος Κουζάϊεφ ισοφάρισε για τη Χάβρη με το παρθενικό του γκολ στη Γαλλία βάζοντας το πρώτο γκολ του συλλόγου μπροστά στον κόσμο του (1-1, 52ο λεπτό), όμως τέσσερα λεπτά αργότερα η Μπρεστ ξαναπήρε προβάδισμα με τον Λιλιάν Μπρασιέ να σκοράρει στο 56ο λεπτό (1-2) και έφτασε τους έξι βαθμούς.

Ερχόμενη αγωνιστική η Μπρεστ με το 2 στα 2 ταξιδεύει στο Βελοντρόμ για να παίξει με την Μαρσέιγ (26/8), ενώ η Χάβρη έχει επίσης δύσκολη αποστολή στη Βρετάνη κόντρα στην δυνατή Ρεν (27/8).

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ligue 1, Τρένο, Μπρεστ, Ρενς,Ligue 1, treno, brest, rens