Τέλος καλό όλα καλά για τον Ομπόντο

Τέλος καλό όλα καλά για τον ΟμπόντοcsaranΔευ, 11/16/2020 - 21:32

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση απαγωγής του Κρίστιαν Ομπόντο. Ο Νιγηριανός είχε αγωνιστεί στην χώρα μας με τις φανέλες της Ξάνθης και του Απόλλωνα Σμύρνης μέχρι το 2017 όπου ολοκλήρωσε και την καριέρα του.

Αυτή ήταν η δεύτερη φορά που πέφτει θύμα απαγωγής αφού προ οκταετίας είχε επαναληφθεί το ίδιο σκηνικό στην πατρίδα του. Τα αίτια της απαγωγής ήταν οικονομικά, οι δράστες όμως σύμφωνα με τις δηλώσεις του ίδιου μετά την λήξη της δυσάρεστης αυτής περιπέτειας είχαν κάνει λάθος.  

«Με πήγαν υπό την απειλή όπλου σε διυλιστήρια κοντά στο σπίτι μου, με δεμένα τα μάτια και στο πίσω κάθισμα του ίδιου μου του αυτοκινήτου. Άρχισαν να με γρονθοκοπούν κι ένας από αυτούς με απείλησε ότι θα με πυροβολήσει στο κεφάλι αν δεν παραμείνω ήρεμος και σιωπηλός. Σε εκείνο το σημείο τους εξήγησα ποιος είμαι και πιθανώς όχι εκείνος που έψαχναν. Ένας αναγνώρισε το όνομά μου ότι πρόκειται για ποδοσφαιριστή, τότε κατάλαβα ότι με μάζεψαν τυχαία και δεν ήμουν ο στόχος τους. Ήταν πολύ τραυματική εμπειρία διότι δεν ήταν ξεκάθαρα τα κίνητρα και το να υφίστασαι δεύτερη απαγωγή είναι πολύ σκληρό».

 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - ΔΙΕΘΝΕΙΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Nigeria - Ποδόσφαιρο Off Off csaran Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Nigeria ΔΙΕΘΝΕΙΣ Ελεύθερος πλέον ο Νιγηριανός πρώην παίκτης της Ξάνθης και του Απόλλωνα Σμύρνης Article publish on Δευ, 11/16/2020 - 21:32 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα