ΠΑΟ: Το ταμείο Ανάκαμψης... αποφασίζει για το γήπεδο!

ΠΑΟ: Το ταμείο Ανάκαμψης... αποφασίζει για το γήπεδο!ntzouaniΔευ, 11/16/2020 - 20:27

 

Στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας βρίσκεται το τελευταίο διάστημα το γηπεδικό θέμα του Παναθηναϊκού και η Διπλή Ανάπλαση, ωστόσο το μεγαλόπνοο πλάνο εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τις αποφάσεις που θα πάρει η εποπτεύουσα αρχή του Ταμείου Ανάκαμψης

Ο συγκεκριμένος μηχανισμός έχει συσταθεί

από την Ευρωπαϊκή Ένωση για να ενισχύσει τα κράτη - μέλη για την ανάκαμψη τους από την πανδημία. Πανευρωπαϊκά θα διανεμηθούν μέσα στην επόμενη διετία περίπου 750 δισεκατομμύρια ευρώ και στην Ελλάδα αντιστοιχεί το ποσό των 32 δισεκατομμυρίων, το οποίο πρόκειται να χρησιμοποιηθεί σε διάφορα έργα μεγάλης σημασίας ή σε δημόσιες επενδύσεις. 

Ο στόχος του Δήμου Αθηναίων και των Υπουργείων που εμπλέκονται στη Διπλή Ανάπλαση είναι να αντλήσουν ένα μικρό μέρος του συγκεκριμένου ποσού για τον Βοτανικό, θεωρώντας ότι είναι εφικτό να ενταχθεί το έργο σε κάποιο από τα προγράμματα του Ταμείου. 

Πάντως ο πρώτος και ο τελευταίος λόγος στο κομμάτι της χρηματοδότησης βρίσκεται στην εποπτεύουσα αρχή του Ταμείου Ανάκαμψης και όταν θα έρθει η στιγμή για τη διανομή του ποσού στήριξης των κρατών - μελών, τότε θα αποφασίσει αν μπορεί να λάβει μέρος της χρηματοδότησης και το project της Διπλής Ανάπλασης. 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο Off Off ntzouani Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΠΛΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗ Παναθηναϊκός ΕΛΛΑΔΑ Στο Ταμείο Ανάκαμψης στηρίζουν τις ελπίδες τους ο Δήμος Αθηναίων και τα εμπλεκόμενα Υπουργεία για τη χρηματοδότηση της Διπλής Ανάπλασης. Ποια είναι τα δεδομένα... Article publish on Δευ, 11/16/2020 - 20:27 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα