ΑΕΚ: "Αφήνει ακόμα και ελεύθερο τον Βράνιες η Άντερλεχτ"

ΑΕΚ: "Αφήνει ακόμα και ελεύθερο τον Βράνιες η Άντερλεχτ"gvasilioΔευ, 11/16/2020 - 20:11

Για πρόθεση της Άντερλεχτ να αφήσει ακόμα και ελεύθερο τον Όγκνιεν Βράνιες κάνει λόγο δημοσιεύμα του βελγικού Τύπου. 

Ο Βόσνιος πρώην κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ μετά τα λάθη στα ματς με Μπέβερεν και Μπριζ έχει μείνει εκτός πλάνων Βενσάν Κομπανί, ο οποίος δείχνει πλέον να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες

του και τα σενάρια... φούντωσαν ξανά. Μάλιστα, ο Βράνιες προχώρησε και σε αναρτήσεις που τον συνδέουν με την ΑΕΚ και πιθανή επιστροφή του στην ομάδα κάτι που για την ώρα δεν συγκεντρώνει πιθανότητες. 

Αναλυτικά το δημοσιεύμα της βελγικής ιστοσελίδας Voetbalnieuws: 

«Φέτος το καλοκαίρι η Άντερλεχτ αποφάσισε να δώσει μια νέα ευκαιρία στον Ογκνιεν Βράνιες, η οποία δεν ήταν επιτυχής. Ο Κομπανί έδωσε στον Βράνιες την ευκαιρία να παίξει σε κάποια ματς, ωστόσο ο έμπειρος αμυντικός δεν μπόρεσε να πείσει. Ο Βράνιες έκανε δυο σοβαρά λάθη εναντίον της Μπέβερεν και της Μπριζ και στον τελευταίο αγώνα ηταν εκτός αποστολής. Οι απολαβές του Βράνιες  είναι 1,3 εκατ. ευρώ και επί του παρόντος είναι τρίτη ή ακόμα και τέταρτη επιλογή στην άμυνα.

Τις τελευταίες ημέρες ο Βράνιες επέστρεψε στο instagram και μοιράστηκε μία φωτογραφία του με τη φανέλα της ΑΕΚ γράφοντας τη λεζάντα «σύντομα». Θα επιστρέψει ο παίκτης στην ΑΕΚ τον Ιανουάριο; Στην Άντερλεχτ πιθανότατα δεν θα πουν όχι δεύτερη φορά, ακόμη και σε ελεύθερη μεταγραφή του Βράνιες! Σε τελική ανάλυση κέρδος θα είναι για την Άντερλεχτ η αποχώρησή του, βγάζοντας από πάνω της το βαρύ μισθό του».

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο Off Off gvasilio Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ Για πρόθεση της Άντερλεχτ να αφήσει ακόμα και ελεύθερο τον Όγκνιεν Βράνιες κάνει λόγο δημοσιεύμα του βελγικού Τύπου.  Article publish on Δευ, 11/16/2020 - 20:11 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα