Τελείωσε του Φράνσον στην ΑΕΚ!

Τι κι αν η ΑΕΚ το βράδυ της Κυριακής ενημέρωνε πως δεν πρόκειται να προχωρήσει σε απόκτηση ποδοσφαιριστή διότι όπως ισχυρίζονταν οι άνθρωποι του συλλόγου δεν βρήκαν αυτό που αναζητούσαν;

Από το μεσημέρι της Δευτέρας έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία για το ακριβώς αντίθετο με διάφορα ονόματα να βγαίνουν στην επιφάνεια.

Οι Άγγλοι μιλούσαν για ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Οτασόβι της Κλαμπ Μπριζ, ενώ τις τελευταίες ώρες “παίζει”

ξανά το όνομα του Σουηδού χαφ, Αλεξάντερ Φράνσον.

Μάλιστα, σουηδικό δημοσίευμα κάνει λόγο για συμφωνία της ΑΕΚ για την απόκτηση του Φράνσον με τη μεταγραφή να ολοκληρώνεται μετά την ήττα-σοκ από τον Βόλο και ενώ νωρίτερα οι διαπραγματεύσεις είχαν ναυαγήσει.

Μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας οι άνθρωποι της ΑΕΚ ενημέρωναν πως δεν έχει αλλάξει κάτι σε σχέση με τα όσα υποστήριζαν το βράδυ της Κυριακής, αλλά τελικά λίγο πριν τις 20:00 άλλαξαν τη στάση τους και επιβεβαίωσαν πως βρίσκονται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με τον Αλεξάντερ Φράνσον.

Η απόλυτη παράνοια…

Η τελευταία ενημέρωση της ΑΕΚ για τη συγκεκριμένη περίπτωση αναφέρει πως ο 27χρονος Σουηδός ήταν μια από τις περιπτώσεις που μέχρι το βράδυ της Κυριακής φαινόταν πως δεν θα προχωρήσει, αλλά όπως υποστηρίζουν οι “κιτρινόμαυροι“, ο Φράνσον προσέγγισε εκ νέου την Ένωση με τις δύο πλευρές να φτάνουν σε συμφωνία και τον ποδοσφαιριστή να έρχεται άμεσα στην Αθήνα.

Ο Φράνσον έρχεται ως ελεύθερος από τη Νόρσεπινγκ, ενώ είχε βρεθεί στο στόχαστρο της ΑΕΚ και το 2018.

Keywords
Τυχαία Θέματα