Νταμπό: «Ήρθα στον Ολυμπιακό για να βοηθήσω να πάρουμε κι άλλους τίτλους» (vid)

Στόχος του Αμπντουλαγέ Νταμπό όπως τόνισε είναι να βοηθήσει κι αυτός τον Ολυμπιακό να φτάσει στην κατάκτηση περισσότερων τίτλων.

«Ξέρω ότι ο Ολυμπιακός είναι ένας μεγάλος σύλλογος, ο σύλλογος με τους περισσότερους τίτλους στην Ελλάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει

ακόμα περισσότερα πρωταθλήματα. Μίλησα πολύ με τον Φρανσουά (σ.σ. Μοντεστό) και μου μίλησε για την ιστορία του συλλόγου.

Μου είπε ότι έχουμε έναν προπονητή που αναδεικνύει τους νέους παίκτες, που του αρέσει να παίζει καλό ποδόσφαιρο. Έτσι βλέπω και εγώ το ποδόσφαιρο και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ.

Είμαι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις, έτσι θα βοηθήσω την ομάδα. Θα παίξω λοιπόν όπου μου ζητήσει ο προπονητής και ελπίζω να τα πάω καλά. Προς όλους τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, ΠΑΜΕ», σημείωσε χαρακτηριστικά στον επίσημο λογαριασμό του συλλόγου.

Οι πρώτες δηλώσεις του Αμπντουλαγιέ Νταμπό στο Olympiacos TV! / Abdoulaye Dabo’s statements on Olympiacos TV! #Olympiacos #Transfer #Welcome #AbdoulayeDabo #WelcomeDabo #WeKeepOnDreaming pic.twitter.com/JRFFZbJxJ4

Olympiacos FC (46) (@olympiacosfc) January 31, 2022
Keywords
Τυχαία Θέματα