ΠΑΟΚ: Τη γλίτωσε ο Μπίσεσβαρ

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ μια ημέρα μετά την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό άρχισαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη.

Το πρόβλημα που αντιμετώπισε ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ στους προσαγωγούς στη διάρκεια του ντέρμπι με τους ερυθρόλευκους δεν φαίνεται πως είναι κάτι σοβαρό. Ο Σουριναμέζος υποβλήθηκε σε θεραπείες και την Τρίτη θα δοκιμάσει να προπονηθεί κανονικά. Όπως και να έχει,

μοιάζει δύσκολο να χρησιμοποιηθεί από Ραζβάν Λουτσέσκου στον αγώνα της Τετάρτης.

"Η αγωνιστική υπεροχή στο ντέρμπι της Τούμπας δεν μετουσιώθηκε σε τρεις βαθμούς, η διαφορά από την κορυφή παρέμεινε ίδια κι ο Δικέφαλος συνεχίζει την προσπάθειά του δεδομένου ότι ακολουθεί το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου έχασε μια ευκαιρία να πλησιάσει τον αντίπαλό της, αλλά ταυτόχρονα πιστοποίησε ότι βρίσκεται σε ανοδική πορεία σε αυτή τη σεζόν "ανοικοδόμησης" όπως την έχει χαρακτηρίσει πολλές φορές ο Ρουμάνος τεχνικός.

Τη Δευτέρα το πρωί το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΟΚ συγκεντρώθηκε και πάλι στη Νέα Μεσημβρία ώστε ν' αρχίσει την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της Ριζούπολης. Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν βασικοί κόντρα στον Ολυμπιακό ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης κι αποθεραπείας από την επιβάρυνση και τα χτυπήματα που πάντα προκύπτουν σ’ έναν αγώνα.

Το υπόλοιπο γκρουπ δούλεψε σε φυσική κατάσταση, κυκλοφορία της μπάλας και τακτική. Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ που αποχώρησε με ενοχλήσεις στη μέση και τους προσαγωγούς έκανε θεραπεία και την Τρίτη (01.02) θα δοκιμάσει να προπονηθεί κανονικά" ανέφερε το ενημερωτικό δελτίο του ΠΑΟΚ για τη σημερινή προπόνηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα