Τελείωσε η μπαταρία του C-3P0 για το "Star Wars: Episode IX"

Τελείωσαν τα γυρίσματά του, καλέ.

Ο Anthony Daniels, ο ηθοποιός που ενσαρκώνει τον C-3PO από την πρώτη ταινία "Star Wars" (1977), αποκάλυψε ότι ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματά του για το "Star Wars: Episode IX".

Ο Daniels έκανε μια δημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, λέγοντας το εξής, "Σήμερα ήταν η τελευταία μέρα του 3PO στο 'Episode IX'. Είναι στεναχωρημένος, όπως και εγώ. Αλλά είμαστε χαρούμενοι που δουλέψαμε με ένα τόσο καταπληκτικό και ταλαντούχο cast και συνεργείο, το οποίο οδηγούν οι J.J. και Kathy.

Θα μου λείψουν όλοι, αλλά χαίρομαι που κάναμε κάτι τόσο υπέροχο μαζί και θα έχω την ευκαιρία να το μοιραστώ με τον κόσμο".

Δείτε και μόνοι σας την δημοσίευση παρακάτω:

Today was 3PO's last on Episode IX. He's sad - so am I. But we're so proud to have worked with such a lovely, talented cast & crew lead by J.J. & Kathy. I'll miss everyone but I'm glad to know that we've been making something exceptional together, to share with the waiting world.

— Anthony Daniels (@ADaniels3PO) 28 Ιανουαρίου 2019

Με το "Episode IX", ο Daniels είναι ο μόνος ηθοποιός που έχει κάνει την εμφάνισή του και στις 9 ταινίες "Star Wars". Μπορεί να μην τον βλέπουμε, αλλά ο C-3PO έχει βρεθεί σε όλα τα γεγονότα που έδωσαν μορφή στο "Star Wars", όπως το ξέρουμε σήμερα. Στη μόνη ταινία που δεν τον έχουμε δει είναι στο "Solo: A Star Wars Story".

Τα δύο ρομπότ, C-3PO και R2D2, θεωρούνται κύριοι χαρακτήρες στις ταινίες. Μόνο ο Anthony Daniels έχει εμφανιστεί σε κάθε ταινία, καθώς μετά τον θάνατο του Kenny Baker, ο ηθοποιός πίσω από τον R2D2 αντικαταστήθηκε από τον Jimmy Vee.

Ο C-3PO σώθηκε και ξαναχτίστηκε από τον νεαρό Anakin Skywalker πολύ πριν γίνει ο Darth Vader. Υπηρέτησε τον γιο του Anakin, Luke, κατά τη διάρκεια της 1ης τριλογίας, ενώ στην 3η τον βλέπουμε να υπηρετεί την αδερφή του Luke, General Leia Organa.

Άγνωστο παραμένει κατά πόσο το αγαπητό ρομπότ θα καταφέρει να επιζήσει από τα γεγονότα του "Episode IX".

Τον Ιούλιο του 2018, η Lucasfilm ανακοίνωσε ότι το "Episode IX", "η τελευταία προσθήκη στο έπος των Skywalkers", θα περιλαμβάνει αχρησιμοποίητο υλικό από το "The Force Awakens".

Το cast της ταινίας αποτελείται από τους Daisy Ridley, Adam Driver, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Kelly Marie Tran, Joonas Suotamo, Billy Dee Williams και Billie Lourd, ενώ νέες προσθήκες θα είναι οι Dominic Monaghan και Matt Smith. Ο J.J. Abrams επιστρέφει στο franchise για να σκηνοθετήσει μια διαφορετική ταινία.

Ο Oscaar Isaac μίλησε προσφάτως την επιστροφή της Carrie Fisher στη νέα ταινία μέσω παλιού υλικού που θα χρησιμοποιήσουν, όπως και του αδερφός της, ενώ λέγεται ότι ίσως ξαναδούμε τον Finn με lightsaber.

O κόσμος του "Star Wars" εξαπλώνεται με τη live-action σειρά "The Mandalorian" να προχωρά σταθερά στα γυρίσματα της με πρωταγωνιστή τον Pedro Pascal, ενώ συγχρόνως ετοιμάζεται μια prequel σειρά του "Rogue One" με πρωταγωνιστή τον Cassian (Diego Luna) και τον showrunner της επιτυχημένης σειράς, "The Americans". Οι δύο σειρές θα κυκλοφορήσουν στη συνδρομητική υπηρεσία Disney+.

Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στην εορταστική αφίσα για το Star Wars Celebration που θα πραγματοποιηθεί στο Σικάγο τον Απρίλιο και να θυμηθείτε τις γνώμες μας για τις πιο πρόσφατες εισαγωγές στον κόσμο του "Star Wars", "The Force Awakens", "Rogue One", "The Last Jedi" και "Solo".

Το "Star Wars: Episode 9" θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 20 Δεκεμβρίου 2019 (ΗΠΑ).

IGN Greece Star Wars Ep. IX: Ο αδερφός της Carrie Fisher ενθουσιασμένος με το υλικό της Leia Χρονικό άλμα προβλέπεται για το "Star Wars: Episode IX" Star Wars: Knights of Ren και νέο look για τον Kylo στην επόμενη ταινία;

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα