Δύο νέες ταινίες στα σχέδια των Hayao Miyazaki/ Studio Ghibli

Μπορεί να αργήσουν αρκετά.

Μπορεί ο Hayao Miyazaki να είχε αποσυρθεί από τον χώρο του animation και της δημιουργίας για κάποιο χρονικό διάστημα, επιστρέφει ωστόσο με πολύ ενέργεια και δύο ταινίες στα σχέδια.

Το Slashfilm (με αναφορές στο ThePlaylist) αναφέρει, μάλιστα, πως ο δημιουργός των δεκάδων γνωστών anime και νικητής ενός βραβείου Όσκαρ

με την ταινία "Sen to Chihiro no kamikakushi" (αγγλικός τίτλος "Spirited Away") δεν έρχεται μόνος του, αλλά φέρνει και τον γιο του στα γραφεία του Studio Ghibli. Το πασίγνωστο ιαπωνικό στούντιο σταμάτησε τη λειτουργία του το 2013, με τη συνταξιοδότηση του συν-ιδρυτή του Miyazaki και τα περισσότερα μέλη του να πηγαίνουν στο πρόσφατα εδραιωμένο Studio Ponoc.

Κατά τα λεγόμενα, ο Goro Miyazaki φαίνεται πως θα απασχοληθεί με μία δική του ταινία, αν και ακούγεται πως ο πατέρας του θα βοηθήσει αρκετά. Ο Goro έχει αναλάβει τα σκηνοθετικά ηνία δύο anime ταινιών, των "Gedo Senki" (Tales from Earthsea) του 2006 και "Kokuriko-zaka kara" (From Up on Poppy Hill) του 2011. Δεν επέστρεψε, όμως, στον χώρο των ταινιών μετά από την τελευταία, αλλά στον τηλεοπτικό για τη σειρά "Ronja" του Amazon.

Ο πατέρας Miyazaki, από την άλλη, πιθανολογείται να προετοιμάζει μία ταινία μήκους feature με τίτλο "How Do You Live?", η οποία ίσως και να απασχολήσει τον δημιουργό με το animation σε υπολογιστή. Αν όλα αποδειχθούν σωστά, τότε θα περιμένουμε τη συγκεκριμένη ταινία κάπου στο 2021 ή στο 2022, κατά το Slashfilm, παρά τις προσδοκίες του ίδιου του Miyazaki για κυκλοφορία της το 2020 με τους Ολυμπιακούς του Τόκιο.

Σε κάθε περίπτωση, και σύμφωνα με ένα tweet του Vincent Maraval του ThePlaylist, "ο Miyazaki και ο γιος του έχουν πιάσει τη δουλειά. Δύο νέες παραγωγές από το Studio Ghibli ετοιμάζονται, και τα σχέδια είναι απίστευτα!".

Ως σκηνοθέτης, ο Hayao Miyazaki έχει αναλάβει περισσότερες από δύο δεκάδες anime ταινίες. Μερικές από τις πιο γνωστές του, "Hauru no ugoku shiro" (Howl's Moving Castle), Kaze tachinu (The Wind Rises), "Mononoke-hime" (Princess Mononoke) και Spirited Away να του έχουν φέρει πολλές υποψηφιότητες και βραβεία.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN Greece Ο "Παραμυθένιος Κήπος" του Will o’ Wisps Festival έρχεται 1 & 2 Ιουνίου 2019 Τα πιο δημοφιλή anime του Crunchyroll ανά χώρα για το 2018 Οι ήρωες του "Digimon Adventure" μεγάλωσαν για τη νέα ταινία

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα