Τελειώνουν οι ανανεώσεις

Στην τελική ευθεία μπαίνουν τα θέματα των ανανεώσεων στον ΠΑΟΚ, καθώς στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να βρεθεί ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος αναμένεται να δώσει τη συγκατάθεσή του για την ολοκλήρωση των συμφωνιών. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ θα ενημερωθεί από τους συνεργάτες του στην “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ, για την πορεία των επαφών που υπήρξαν το προηγούμενο διάστημα, κυρίως
με τον Φερνάντο Βαρέλα.

Στις τάξεις του “Δικέφαλου” του Βορρά επικρατεί αισιοδοξία, πως το συγκεκριμένο “σίριαλ” θα λήξει θετικά και σειρά θα πάρει ο Εβγέν Σακχόφ, στον οποίο επίσης θα προταθεί επέκταση της συνεργασίας των δυο πλευρών. Παράλληλα, επί τάπητος θα τεθεί και ο προγραμματισμός της νέας αγωνιστικής περιόδου, με τον Σαββίδη να ενημερώνεται για τις εισηγήσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου, σχετικά με την ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας.

Σε πρώτο πλάνο παραμένει η υπόθεση απόκτησης των δικαιωμάτων του Σέρτζιο Ολιβέιρα, από τον οποίο οι κυπελλούχοι Ελλάδος είναι απόλυτα ευχαριστημένοι. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα, το προσεχές χρονικό διάστημα.
Keywords
Τυχαία Θέματα