Σφήνα Ολυμπιακού στην ΑΕΚ για Πόνσε

Ο Εζεκιέλ Πόνσε φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο και του Ολυμπιακού, κάτι που δυσκολεύει την προσπάθεια της ΑΕΚ, να τον διατηρήσει στο έμψυχο δυναμικό της και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Αργεντινός επιθετικός αρέσει στους ιθύνοντες του Ολυμπιακού,
οι οποίοι παρακολουθούν τις εξελίξεις και δεν αποκλείεται να κινηθούν για την απόκτησή του από τη Ρόμα. Ο Πόνσε φέρεται να προορίζεται για το βασικό σχήμα των Πειραιωτών και για αντικαταστάτης του Χασάν, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στην Μπράγκα στο τέλος της εφετινής σεζόν.

Η ΑΕΚ από την πλευρά της φέρεται να βρίσκεται ήδη σε επαφές με την ιταλική ομάδα, προκειμένου να κρατήσει τον Πόνσε στο ρόστερ της, ακόμα και με τη μορφή δανεισμού και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο 22χρονος επιθετικός θέλει να παραμείνει στην Ελλάδα, από τη στιγμή που υπολογίζεται ως βασικός από τον Μανόλο Χιμένεθ. Δημοσιεύματα θέλουν τον Μηνά Λυσάνδρου να ταξιδεύει στην Ιταλία, προκειμένου να διαπραγματευτεί με τη Ρόμα την διατήρηση του Πόνσε στο ρόστερ της Ένωσης και την επόμενη σεζόν. Η ρήτρα που είχε συμφωνηθεί το περασμένο καλοκαίρι για τον δεύτερο σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος με 14 γκολ, ήταν έξι εκατομμύρια ευρώ, ποσό που δεν είναι διατεθειμένη να δώσει η ΑΕΚ.
Keywords
Τυχαία Θέματα