Τάουερς-Λάιονς 94-100: Ο Φίλιπ «υπέγραψε» το 2/2 των Λονδρέζων

Τι και αν ο Σαμ Ντέκερ είναι εκτός λόγω τραυματισμού στο ξεκίνημα της σεζόν; Τι και αν ο κόουτς Πέταρ Μπόζιτς δεν βρισκόταν στο πάγκο λόγω αρρώστιας; Οι Λόντον Λάιονς εκκίνησαν το φετινό Eurocup με 2/2 στις πρώτες αγωνιστικές! Ο Ταρίκ Φίλιπ «ξελάσπωσε» τους πρωταθλητές BBL με ένα πολύ μεγάλο καλάθι που έφερε την διαφορά στους πέντε (92-97), όταν οι Τάουερς του Αμβούργου είχαν αρχίσει να πιέζουν για τη μεγάλη ανατροπή.

Το παιχνίδι στο πρώτο μέρος δεν είχε ρυθμό λόγω των πολλών διακοπών (ασυνενοησία διαιτητών

με γραμματεία), όμως στο δεύτερο μέρος «αποζημίωσε» όσους το παρακολούθησαν και με το παραπάνω. Πραγματικό ντέρμπι, που κρίθηκε στο καταπληκτικό τελευταίο δεκάλεπτο των Λάιονς (24-35 επιμέρους σκορ).

MVP και πρώτος σκόρερ για τους νικητές ο Μάθιου Μόργκαν με 21 πόντους και 6 ασίστ. Από 18 πόντους πρόσθεσαν Ταρίκ Φίλιπ και Γκέιμπ Ολασένι, ενώ ο Κόνορ Μόργκαν σταμάτησε στους 17 πόντους και τα 9 ριμπαόυντ σε 17 λεπτά συμμετοχής!

Για τους ηττημένους ο Αλεξάντερ Τζιέβα ήταν συγκινητικός αλλά δεν… έφτανε. Ο 25χρόνος Πολωνός σέντερ είχε 28 πόντους και 6 ριμπάουντ σε 33 αγωνιστικά λεπτά αλλά δεν έφταναν για να αποτρέψουν την δεύτερη ήττα των Γερμανών στο φετινό Eurocup, μετά από εκείνη στη πρεμιέρα από την Προμετέι.

Τα δεκάλεπτα: 25-25, 45-41, 70-65, 94-100

Δείτε ΕΔΩ τα αναλυτικά στατιστικά της αναμέτρησης

Keywords
Τυχαία Θέματα