Τάκης Φλώρος για Ρούξι Ντουμιτρέσκου: «Την περίμενα να πάμε για καφεδάρα»

Ο κόουτς με τον οποίο πανηγύρισε 3 συνεχόμενα νταμπλ με τον Παναθηναϊκό στα τέλη της δεκαετίας του 2000 και είχε συμμετοχή στον ευρωπαϊκό τελικό ενημερώθηκε το πρωί για τον ξαφνικό θάνατο της πρώην αθλήτριας του και δεν μπορούσε να το πιστέψει.

«Με ενημέρωσε ο συνάδελφός σου ο Ζαχαρίας Νικολαίδης και έπαθα σοκ. Δεν το πιστεύω. Μιλήσαμε πριν από έναν μήνα και μάλιστα μου είχε πει «κόουτς θα έρθω να σε βρω Θεσσαλονίκη

να πιούμε καφεδάρα». Έτσι λέγαμε τον καφέ εμείς, «καφεδάρα». Είχαμε μιλήσει για την ομάδα που είχε αναλάβει, της είχα πει ότι έπρεπε να το είχε κάνει, γενικά ήταν πολύ ευδιάθετη, όπως πάντα. Και τώρα διαβάζουμε ότι έφυγε…». Με τον Φλώρο η Ντουμιτρέσκου έπαιξε τα σημαντικότερα παιχνίδια της καριέρας της. Και με τον Παναθηναϊκό και την Εθνική ομάδα όταν ο Σαλονικιός κόουτς οδήγησε την «γαλανόλευκη» στους Ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας.

«Ήταν «εργαλείο» η Ρούξι τι να λέμε. Και εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Πραγματικός αρχηγός. Έχω χάσει τα λόγια μου, συγνώμη. Έφυγε στα 46 της…» σχολιάζει ο κόουτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα