Τα πρώτα φιλικά 14 και 18 Ιουλίου στο «Κλ. Βικελίδης»

Για την Κυριακή 14 και την Πέμπτη 18 Ιουλίου είναι προγραμματισμένα τα πρώτα εντός έδρας φιλικά παιχνίδια του Άρη ενόψει της νέας περιόδου.

Ο σχεδιασμός των «κιτρινόμαυρων» προχωράει σε όλα τα επίπεδα και ένα σημαντικό κομμάτι είναι αυτό της διεξαγωγής φιλικών αγώνων με στόχο αφενός την καλύτερη προετοιμασία της ομάδας ενόψει των ευρωπαϊκών της υποχρεώσεων και αφετέρου να δει ο κόσμος το επίπεδο της δουλειάς που έγινε αλλά και τους νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές.

Όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Λαζαρίδης ιδιοκτήτης των επιχειρήσεων (καφετέρια και εστιατόριο) που
διατηρεί εντός του «Κλ. Βικελίδης» μιλώντας στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης (yellow radio), οι υπεύθυνοι του συλλόγου τον ενημέρωσαν πως στις δύο προαναφερόμενες ημερομηνίες θα πρέπει να είναι τα πάντα έτοιμα για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διερρεύσε ο Γιώργος Λαζαρίδης, οι αντίπαλοι του Άρη στους δύο αγώνες θα είναι μια ελληνική και μια ξένη ομάδα.

Θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας πάντως ότι δεν υπάρχει ακόμη επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά της ΠΑΕ κάτι που ωστόσο αναμένεται να γίνει σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Keywords
Τυχαία Θέματα