Ατρόμητος: Οι σκέψεις του Ρισβάνη για το μέλλον

Ένας από τους βασικούς λόγους της πορείας του έκανε φέτος ο Ατρόμητος, είναι χωρίς δεύτερη σκέψη ο Σπύρος Ρισβάνης.

Ο Έλληνας αμυντικός έχει προσφέρει τα μέγιστα στην ομάδα του Περιστερίου, με την οποία έχει κάνει τα καλύτερα παιχνίδια της καριέρας του.

Πλέον με τον ερχομό του Γιάννης Αναστασίου και του Στιβ Ρούτερ, τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν λίγο για τον διεθνή στόπερ.

Όπως αναφέρει το Sportime της Δευτέρας 27 Μαΐου και η στήλη «Agent Greek» τα όσα κυκλοφορούν περί σχέσεων Ρισβάνη

– Αναστασίου είναι αληθή.

Συγκεκριμένα όντως δεν είναι οι καλύτερες, αλλά αυτό δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο. Στο μυαλό του παίκτη η φυγή είναι αρκετά ψηλά, χωρίς να έχει σημασία το θέμα του προπονητή.

Το εμπόδιο γι’ αυτές τις σκέψεις είναι ξεκάθαρα τα 700 χιλιάδες ευρώ, που αποτελούν το buy-out που υπάρχει στο συμβόλαιο του 25χρονου αμυντικού.

Ο Ατρόμητος έχει πολλά να αναπληρώσει στο ρόστερ του, αφού τέσσερις παίκτες σημαντικοί θα αποτελέσουν παρελθόν.

Ένας από αυτούς είναι και παρτενέρ του Ρισβάνη, Δημήτρης Χατζηισαΐας, οπότε η φυγή και του πρώτου θα φέρει πολύ μεγάλο πρόβλημα σε μία από τις πιο σταθερές άμυνες του πρωταθλήματος.

Συνολικά ο 25χρονος έχει σημειώσει με τη φανέλα της ομάδας 67 εμφανίσεις με ένα γκολ και μία ασίστ, ενώ η προσφορά του είναι πραγματικά τεράστια.

Μένει να δούμε τι θα γίνει με την περίπτωση του, αφού είναι στην κατάλληλη ποδοσφαιρική ηλικία για να δοκιμάσει σε μεγαλύτερο επίπεδο.

The post Ατρόμητος: Οι σκέψεις του Ρισβάνη για το μέλλον appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα