Τα πλάνα του Μαρτίνς για την ΑΕΚ

Σε αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με το σχήμα που προτίμησε στο πρώτο ματς με την Ντιναμό, προσανατολίζεται να κάνει ο Πέδρο Μαρτίνς στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να επαναφέρει στα άκρα της άμυνας τον Βασίλη Τοροσίδη και τον Λεονάρντο Κούτρη στη θέση των Μεριά και Τσιμίκα αντίστοιχα. Θέση στο αρχική σχήμα διεκδικούν ακόμη οι Χριστοδουλόπουλος και Γκερέρο, αντί των Ζιλ Ντίας και Χασάν, δίχως να αποκλείεται το ενδεχόμενο κάποιας έκπληξης. Υπάρχει δηλαδή η
σκέψη να παίξει ο Σολδάνο αντί του Γκερέρο.

Στην ενδεκάδα ενδέχεται να βρεθούν ο Σα κάτω από την εστία, οι Σισέ, Βούκοβιτς στο κέντρο της άμυνας, οι Κούτρης. Τοροσίδης στα άκρα, οι Γκιλιέρμε, Καμαρά σε ρόλο αμυντικών μέσων, οι Ποντένσε, Χριστοδουλόπουλος στα «φτερά», ο Φορτούνης σε επιτελικό ρόλο και ο Γκερέρο ή ο Σολδάνο στην κορυφή της επίθεσης.

Στην αποστολή βρίσκονται ακόμη οι Λοντίγκιν, Χουτεσιώτης, Μεριά, Τσιμίκας, Μιράντα, Παπαδόπουλος, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Ανδρούτσος, Μασούρας, Ντίας, Χασάν, Σολδάνο.

Εκτός πλάνων του Μαρτίνς είναι ο ανέτοιμος Ελαμπντελαουί ο οποίος πιθανότατα θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στη ρεβάνς με την Ντιναμό την Πέμπτη στο Κίεβο.
Keywords
Τυχαία Θέματα