Τα πλάνα του Γκαρθία για το ντέρμπι της Τούμπας

Στο γήπεδο της Τούμπας στρέφονται οι προβολείς όπου ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Εντός έδρας, η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν έχει απώλεια βαθμών, καθώς σε δέκα αγώνες πέτυχε ισάριθμες νίκες. Μακριά από το Καραϊσκάκη, η ομάδα του Πειραιά
έχει απολογισμό πέντε νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες. Και στόχος των «Πειραιωτών» είναι να σπάσουν το νικηφόρο σερί των γηπεδούχων, προκειμένου να παραμείνουν σε τροχιά τίτλου.

Ο Οσκαρ Γκαρθία δεν έχει ανοίξει τα «χαρτιά» του αναφορικά με την ενδεκάδα. Στην αποστολή που βρίσκεται από το απόγευμα του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη, είναι 21 ποδοσφαιριστές, οι Προτό, Χουτεσιώτης, Ίβουσιτς, Μποτία, Ελαμπντελαουί, Χατζισαφί, Κούτρης, Ένγκελς, Νικολάου, Σισέ, Ρομαό, Ταχτσίδης, Φορτούνης, Οτζίτζα, Μάριν, Ζιλέ, Ανδρούτσος, Πάρντο, Τζούρτζεβιτς, Μιραλάς, Ανσαριφάρντ. Στον Πειραιά έχουν μείνει ο Σεμπά, ο Μάρτινς, ο Ιγκόρ Σίλβα, ο Βέργος και ο Σκαφίδας.

Για την ενδεκάδα, δύο θέσεις διεκδικούν οι Χατζισαφί, Κούτρης (αριστερό άκρο άμυνας) και οι Μάριν, Πάρντο (δεξί εξτρέμ). Χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο κάποιας έκπληξης, από την αρχή θα παίξουν οι Προτό, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Σισέ, Χατζισαφί ή Κούτρης, Ρομαό, Ταχτσίδης, Οτζίτζα Οφόε, Μιραλάς, Μάριν ή Πάρντο, Ανσαριφάρντ.
Keywords
Τυχαία Θέματα