Συνεχίζουν μόνοι τους...

Λίγες ημέρες πριν από τη λήξη της επίσημης προθεσμίας που έχει δώσει η ΟΥΕΦΑ στον Παναθηναϊκό για να διακανονίσει τις οφειλές του, ο Βασίλης Κωνσταντίνου αποκάλυψε στα κανάλια Novasports ότι το Τριφύλλι δεν γλυτώνει την ευρωπαϊκή τιμωρία και ...όλα καλά.

Η μοναδική ελληνική ομάδα που έχει αγωνιστεί σε τελικό Κυπέλλου Πρωταθλητριών και σε δύο ημιτελικούς της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης θα εκτίσει ποινή μονοετούς ευρωπαϊκού αποκλεισμού με τριετή
διάρκεια. Κι όμως αυτό το συνταρακτικό – για άλλες εποχές - γεγονός, δεν προκαλεί πλέον καμία έκπληξη. Πολύ απλά, γιατί ήταν ...αναμενόμενο και μοιάζει σαν τη φυσική συνέχεια της “ελεύθερης πτώσης” που κάνει ο σύλλογος το τελευταίο διάστημα.

Τουλάχιστον ο προπονητής και οι παίκτες της ομάδας έκαναν το καθήκον τους στο ματς με τη Λαμία και συνέχισαν νικηφόρα τη μοναχική τους διαδρομή. Ικανοποιητική εμφάνιση από τους Πράσινους, καλό ποδόσφαιρο στο δεύτερο ημίχρονο και ένα “τρίποντο” που ανεβάζει βαθμολογικά το Τριφύλλι και δίνει έξτρα πόντους ψυχολογίας στους ποδοσφαιριστές της ομάδας για τη δύσκολη συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Στο πρώτο μέρος υπήρξε νευρικότητα στο παιχνίδι των Πράσινων και αρκετά λάθη, ενώ ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να βρει κενούς χώρους απέναντι στην πολυπρόσωπη άμυνα των φιλοξενούμενων.

Το πρόβλημα ...λύθηκε στο δεύτερο μέρος με το γρήγορο γκολ του Μουνιέ και από εκείνο το σημείο και μετά, η υπόθεση – νίκη έγινε πιο εύκολη για την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη. Οι παίκτες του Τριφυλλιού απαλλάχθηκαν από την πίεση, έκαναν το παιχνίδι τους και τελικά έφτασαν με σχετική άνεση στην κατάκτηση των τριών βαθμών.

Στο αμυντικό κομμάτι δεν υπήρξαν ιδιαίτερα προβλήματα. Ο Βλαχοδήμος έδωσε ασφάλεια στα μετόπισθεν, οι Αυλωνίτης και Οικονόμου είχαν ξανά καλή συνεργασία, ο Γιόχανσον ήταν θετικός στο ανασταλτικό κομμάτι, ενώ ο Ινσούα βοήθησε αρκετά και έβαλε την ...πινελιά του με το όμορφο γκολ που πέτυχε.

Θετικοί ήταν οι Κάτσε και Τζανδάρης στη μεσαία γραμμή, ο Λουντ ήταν σταθερός, ο Μουνιέ χρειάστηκε χρόνο για να βρει το ρυθμό του, ωστόσο πέτυχε το τέρμα που άνοιξε το δρόμο για τη νίκη της ομάδας του, ο Άλτμαν προσπάθησε αρκετά, ενώ ο Δώνης ήταν σε άλλο ένα ματς δραστήριος και μαχητικός.
Keywords
Τυχαία Θέματα