Τα πιο αξέχαστα cameos διασημοτήτων στην E3

Τι θα μπορούσε να πάει λάθος;

Η E3 είναι γνωστή για πολλά πράγματα. Από την αποκάλυψη μεγάλων παιχνιδιών, μέχρι το υπέροχο show floor που παρέχει κάθε χρόνο, η διοργάνωση ξέρει να κρατά το hype ζωντανό. Τι είναι όμως η Ε3 χωρίς διάσημους που μπορεί να μην έχουν καμία σχέση με το θέμα και πληρώθηκαν για να είναι εκεί;

Τις δύο τελευταίες δεκαετίες, έχουν υπάρξει καλές αλλά και κακές στιγμές, αφού δεν είναι δυνατόν να το έχουν όλοι μέσα τους. Πάμε να δούμε λοιπόν τις εντυπωσιακότερες, και μερικές φορές περίεργες εμφανίσεις διασημοτήτων

στην Ε3.

Ο,τι απέμεινε από τους Beatles (και κάποιοι καλεσμένοι)

Ας ξεκινήσουμε με μια στιγμή, που κατάφερε να είναι η πιο cool και ταυτόχρονα η πιο περίεργη στην ιστορία των διασημοτήτων της E3.

Για να ανακοινώσει το The Beatles Rock Band, η Microsoft έφερε την κόρη του George Harrison, την Olivia και την Yoko Ono, που στάθηκε εκεί για μερικά δευτερόλεπτα και εξαφανίστηκε. Ήταν μια πολύ περίεργη στιγμή για όλους.

Ευτυχώς, αμέσως μετά ανέβηκαν στη σκηνή οι εναπομείναντες Beatles, Sir Paul McCartney και Ringo Starr για να πουν μερικά πράγματα. Παρόλο που ήταν εμφανές πως δεν είχαν ιδέα γιατί βρίσκονται εκεί, η στιγμή ήταν αρκετά διασκεδαστική.

Steven Spielberg & James CameronΛιγότερο διασκεδαστική ήταν η εμφάνιση των Steven Spielberg και James Cameron.

Ο Cameron ανέβηκε στη σκηνή, λόγω της δημιουργίας του παιχνιδιού Avatar, και ξεκίνησε το παραλήρημα για το lore της ταινίας, που δεν είχε κυκλοφορήσει ακόμα. Από την άλλη, ο Spielberg εξαφανίστηκε μετά από ένα trailer.

Το να αλλάξει ο τρόπος με τον οποίο βιώνουμε τις ιστορίες των παιχνιδιών θα ήταν εξαιρετικός, αλλά ο κύριος Spielberg αρκέστηκε στο να ασχοληθεί με την κάμερα του Just Dance. Ευτυχώς, η επιστροφή του στη σειρά Halo για το 2013 είχε καταγραφεί νωρίτερα και τα πράγματα πήγαν καλύτερα, άσχετα αν η παραγωγή ξεκίνησε φέτος.

DJ Ravi DrumsΆλλη μια περίεργη αλλά διασκεδαστική εμφάνιση ήταν αυτή του DJ Ravi Drums, στην Ε3 2008, όπου και έπαιζε drums στον αέρα με την χρήση του Wii.Pele

O Pele, ο οποίος εμφανίστηκε στην Ε3 2015, αποφάσισε να μιλήσει... για το ποδόσφαιρο, αλλά αυτή η ομιλία έμοιαζε περισσότερο με εκπομπή, παρά με εμφάνιση στη σκηνή της Ε3.

The [Insert Celebrity Here] for [Insert Annual Sports Game Here]

Τα αθλητικά παιχνίδια δεν έχουν βρει ακόμα τη μαγική συνταγή για να παρουσιάζονται στην Ε3, ούτε το ποιες διασημότητες θα χρησιμοποιήσουν γι' αυτό. Από τη μια υπάρχει το "αυτός ο άνθρωπος δεν έχει καμία σχέση με το άθλημα ή την ανάπτυξη του παιχνιδιού, οπότε ας βάλουμε τον Drake που είναι διάσημος" και από την άλλη το "τα αστέρια του αθλητισμού είναι καλύτερα στο ίδιο το άθλημα παρά στο βιντεοπαιχνίδι". Υπάρχουν πολλοί κάλοι υποψήφιοι, αλλά μάλλον ο καλύτερος ήταν ο Joe Montana.

Aisha TylerΚάποια στούντιο βέβαια τα πάνε πολύ καλά με τις επιλογές τους και η Ubisoft είναι μέσα σε αυτή τη λίστα. Μπορείτε να πείτε ότι θέλετε, αλλά η Aisha Tyler είναι μια σπάνια μίξη διασημότητας και ανθρώπου που αγαπά τα βιντεοπαιχνίδια.

Αγαπά τον ρόλο της ως host (και κάποια στιγμή ως in-game χαρακτήρας) στις παρουσιάσεις της Ubisoft από το 2012 μέχρι το 2016, και αυτός ο ενθουσιασμός της την έχει κάνει εξαιρετικά αναγνωρίσιμη στα λημέρια της Ε3.

Angela BassettΣυνεχίζοντας με τις εξαιρετικές επιλογές της Ubisoft, δεν περιμέναμε ποτέ να δούμε την Angela Bassett στο cast του Rainbow Six Siege.

Ενώ οι εμφανίσεις διασημοτήτων στα παιχνίδια δεν είναι κάτι καινούργιο, είναι σπάνιο να βλέπεις μια ηθοποιό τέτοιου βεληνεκούς να εμφανίζεται σε ένα multiplayer shooter όπως το Siege. Ήταν εξαιρετικό να βλέπουμε την κάτοχο μιας Χρυσή Σφαίρα να έχει τέτοιο ενθουσιασμό για την πρώτη εμφάνισή της σε παιχνίδι.

Jamie KennedyΚαι πάμε στη φαεινή ιδέα της Activision να προσλάβει τον Jamie Kennedy για το show της στην E3 2007.

Κάνοντας 20 λεπτά πρόστυχα αστεία, παραμείνει ακόμα μυστήριο το αν ήταν μεθυσμένος, είχε πάρει ναρκωτικά ή απλά ήταν αυτός ο χαρακτήρας του.

Robin Williams

Το 2006, ο Robin Williams παρουσίασε ένα μεγάλο gameplay demo του Spore, φέρνοντας μαζί του φυσικά το χιούμορ του. Αργότερα βοήθησε στην προώθηση των Skyward Sword και Ocarina of Time 3D για το Nintendo 3DS, με την κόρη του Zelda, που πήρε το όνομά της από την πριγκίπισσα του γνωστού παιχνιδιού.

Space GhostΚατά τη διάρκεια της E3 2006, η συνδρομητική υπηρεσία GameTap προσέλαβε τον SpaceGhost να πάρει "συνέντευξη" από διάσημους game developers, κάτι ξεχωριστό για τη διοργάνωση.

Ανάμεσα σε αυτές τις συνεντεύξεις ήταν ο Todd Howard, o Peter Moore πριν φύγει από το Xbox, και ο δημιουργός του Fable, Peter Molyneux.

Snoop Dogg

Μάλλον μπορούμε όλοι να συμφωνήσουμε πως η μεγαλύτερη παρουσία της διοργάνωσης είναι ο Snoop Dogg, ο οποίος έχει τη δυνατότητα να μπει στο χώρο, με ένα τσιγάρο στο χέρι, και να δοκιμάσει όποιο demo θέλει.

Εσείς ποιες παρουσίες έχετε ξεχωρίσει στην Ε3; Πείτε μας στα σχόλια!

Όλες οι ανακοινώσεις από την E3 στο ειδικό hub του IGN Greece: E3 2019

IGN Greece Final Fantasy 7 Remake - Road To E3 2019 6 παιχνίδια που βρίσκονται σχεδόν πάντα στην E3 Animal Crossing στο Switch - Road to E3 2019

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα