Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.: Πρεμιέρα νέου κύκλου αποκλειστικά στο FOX

Τελικά ζει;

Oι «Marvel’s Agents οf S.H.I.E.L.D.» επιστρέφουν για να προστατεύσουν όσους απειλούνται, καθώς πράκτορες και σύμμαχοι προσπαθούν να σώσουν την ανθρωπότητα. O 6ος κύκλος «Marvel’s Agents οf S.H.I.E.L.D.», κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο FOX τη Τρίτη 11 Ιουνίου στις 21.50.


Στο νέο κύκλο, η ομάδα S.H.I.E.L.D. βρίσκεται σε ένα δυστοπικό μέλλον, διασκορπισμένη στον γαλαξία, προσπαθώντας να βρει τον δρόμο της μετά την

απώλεια του Phil Coulson (Clark Gregg), ο οποίος εμφανίζεται ξανά, αλλά τίποτα δε θυμίζει την παλιά του προσωπικότητα. O Agent Mack (Henry Simmons), αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας προσπαθώντας να την επεκτείνει, ενώ η ομάδα του αντιμετωπίζει τους νόμους του χωροχρόνου και νέους εχθρούς από μακρινούς πλανήτες. Στο ταξίδι αυτό, θα βρουν οικογένεια, φίλους και νέους συμμάχους, αλλά και το θάρρος να ολοκληρώσουν την πιο δύσκολη αποστολή, που τους έχει ανατεθεί μέχρι στιγμής.

Τα νέα επεισόδια της σειράς θα είναι επίσης διαθέσιμα on demand μέσω FOX Play.

Το FOX είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Cosmote TV, Nova, Vodafone TV, Wind Vision.

ΔΤ

IGN Greece Πρώτο full trailer για την έκτη σεζόν του Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. Agents of SHIELD: Ημερομηνία πρεμιέρας και νέο υλικό Κάτι παράξενο συμβαίνει στο trailer της 6ης σεζόν "Agents of SHIELD"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα