Εθνική... απελπισία

Η κάκιστη εμφάνιση της "Γαλανόλευκης" στο κρίσιμο ματς με την Ιταλία και η ήττα στο ...ρελαντί από τη "Σκουάντρα Ατζούρα" φανέρωσε τη μεγάλη διαφορά δυναμικότητας που υπάρχει μεταξύ των δύο ομάδων, αλλά και τις πολλές αδυναμίες που έχει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Όσο ταλέντο και αν έχουν οι διεθνείς μας, είναι δύσκολο να το δείξουν όταν δεν παίζουν στη ...θέση τους ή όταν είναι τόσο μπερδεμένοι και "βραχυκυκλωμένοι" από τα πλάνα του προπονητή τους.

Στα επίσημα παιχνίδια και ιδιαίτερα σε ματς
με ομάδες που έχουν "βαριά" φανέλα και τεράστια ποδοσφαιρική ιστορία, ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ τα ...πειράματα. Δεν γνωρίζω τι ακριβώς είχε στο μυαλό του ο Άγγελος Αναστασιάδης, ωστόσο δεν πέτυχε τίποτα, μα τίποτα απ' όσα σχεδίασε για το ματς με τους Ιταλούς και το μοναδικό πράγμα που κατάφερε ήταν να ανακατέψει τόσο πολύ την "τράπουλα", με αποτέλεσμα να χαθούν τελικά και οι ...φανεροί άσσοι που είχε στη διάθεση του.

Το θέμα δεν είναι να αναλάβει ένας την ευθύνη γι' αυτό το ...κάτι σαν ομάδα που παρουσιάστηκε στο πρώτο ημίχρονο, όπως αντρίκεια έκανε ο Αναστασιάδης μετά το τέλος του αγώνα. Το ζητούμενο είναι να μπει η Εθνική ομάδα στο σωστό δρόμο. Να "χτιστεί" πάνω σε γερές βάσεις και να αρχίσει σταδιακά να προσθέτει και άλλους ορόφους σε αυτό το οικοδόμημα.

Ακόμα είναι η αρχή και δεν πρέπει να μας πιάνει ...απελπισία με το αποτέλεσμα του αγώνα με την Ιταλία. Η "Γαλανόλευκη" έχει ακόμα πολλά ...χιλιόμετρα να διανύσει μέχρι να φτάσει στον τελικό της προορισμό και το σημαντικότερο όλων είναι το πάθημα με τους Ιταλούς να γίνει ένα καλό μάθημα για το τεχνικό τιμ και τους παίκτες της Εθνικής ομάδας.

Τα λάθη που έγιναν δεν ...επιτρέπονται στη συνέχεια και το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πρέπει να συνέλθει γρήγορα από τη δυνατή "σφαλιάρα", να σηκώσει γρήγορα το κεφάλι και να επικεντρωθεί στο σημαντικό παιχνίδι με την Αρμενία. Με γνώση για τις δυνατότητες που έχει αυτή η ομάδα και τις αδυναμίες που δεδομένα που υπάρχουν στη "Γαλανόλευκη".
Keywords
Τυχαία Θέματα