Τα παιχνίδια του "Toy Story 4" κατακτούν την πρωτιά στο box office

"Aladdin" και "Child's Play" συμπληρώνουν την τριάδα.

Η νέα ταινία των Disney και Pixar, "Toy Story 4", φαίνεται πως εντυπωσίασε κοινό και κριτικούς καθώς κατέκτησε την πρώτη θέση στο box office των ΗΠΑ.

Η ταινία έκανε πρεμιέρα στην χώρα μας στις 20 Ιουνίου

και για την εβδομάδα που μας πέρασε απέσπασε $65 εκ., φέρνοντας τα συνολικά της κέρδη στα $240 εκ. παγκοσμίως. Στη δεύτερη θέση συναντάμε την live-action κινηματογραφική μεταφορά του "Aladdin", το οποίο αν και είδε μια πτώση ύψους -26%, κατάφερε να συγκεντρώσει $21 εκ., ανεβάζοντας τα έσοδά της στα $296,5 εκ.. Νέα εισαγωγή στο box office ήταν ο νέος Chucky, το "Child's Play", το οποίο ήρθε τρίτο με $19 εκ. σε εισπράξεις.

Στην έκτη θέση βλέπουμε το "Anabelle Comes Home", το οποίο έκανε το χαμηλότερο άνοιγμα από όλες τις ταινίες του franchise "Conjuring". Πρόκειται για την έκτη εισαγωγή του franchise και την τρίτη εισαγωγή του franchise "Annabelle".

Στην τελευταία θέση κατάφερε να κρατηθεί το X-Men: Dark Phoenix, το οποίο διανύει τη δεύτερη εβδομάδα προβολής της. Η πρεμιέρα του την περασμένη εβδομάδα ήταν η χαμηλότερη που έχει δει το franchise ($33 εκ.), και ο προϋπολογισμός της ανέρχεται στα $200 εκ..

Ρίξτε μια ματιά στο Top 10 του box office των ΗΠΑ (μέσω boxofficemojo.com)

Toy Story 4 - $ 178,9 εκ. Aladdin - $21,2 εκ. Child's Play - $19,1 εκ. The Secret Life of Pets 2 - $16,8 εκ. Men in Black: International - $16,5 εκ. Anabelle Comes Home - $10,8 εκ. Rocketman - $8,6 εκ. John Wick 3: Parabellum - $6,1 εκ. Godzilla: King of Monsters - $5,8 εκ. X-Men: Dark Phoenix - $5,3 εκ.

Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεώτερο στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο.

IGN Greece 'Πατώνει' το "Dark Phoenix" σε σχέση με τις άλλες ταινίες "X-Men" Βασιλιάς του box office στέφθηκε ο Godzilla Πρώτο στις προτιμήσεις του κοινού το τρομακτικό "Curse of La Llorona"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα