Νέο παιχνίδι Harry Potter από την USAopoly

Εμπνευσμένο από το Order of the Phoenix.

Ένα νέο επιτραπέζιο παιχνίδι ετοιμάζεται από την USAopoly για το "Harry Potter", που βάζει τους παίκτες ενάντια του Voldemort και της στρατιάς του.

Το "Death Eaters Rising " βασίζεται στην πέμπτη ταινία της σειράς, "Harry Potter and the Order of the Phoenix" και είναι ένα συνεργατικό παιχνίδι με κάρτες και ζάρια, όπου οι παίκτες πρέπει να

δουλέψουν μαζί ώστε να πολεμήσουν τον Voldemort και τους Death Eaters.

Ο κάθε παίκτης θα φτιάχνει δική του ομάδα με μάγους από το Τάγμα του Φοίνικα, το Dumbledore's Army και το Hogwarts. Στους αρχικούς χαρακτήρες θα υπάρχουν οι Harry Potter, Hermione Granger, Minerva McGonagall, Albus Dumbledore, Nymphadora Tonks και Sirius Black.

Το παιχνίδι είναι 2 έως 4 παίκτες και ηλικίες 11+, με διάρκεια 45-60 λεπτά. Το "Death Eaters Rising" θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο περίπου στα 50 ευρώ.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN Greece Νέο expansion για το Mansions of Madness Νέο σκάκι κι επιτραπέζιο για το Toy Story Η Fantasy Flight ανακοίνωσε νέο expansion για το Arkham Horror

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα