Ξένο σώμα ο Ζαχίντ, το παλεύει ο Παναθηναϊκός

14:01 1/7/2019 - Πηγή: To10.gr

Ο Γκαγιάς Ζαχίντ, ο οποίος απασχολεί τον Παναθηναϊκό, βρίσκεται εδώ και μία εβδομάδα με την αποστολή του ΑΠΟΕΛ στην Αυστρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Η κυπριακή ομάδα το απόγευμα της Κυριακής έδωσε το πρώτο της φιλικό με τη σλοβενική Ρούνταρ, όπου γνώρισε την ήττα με 2-0 και στην αναμέτρηση δεν χρησιμοποιήθηκε ο 25χρονος Νορβηγός μεσοεπιθετικός.

Ο Ζαχίντ είναι γνωστό ότι έχει θέματα με τον Ιταλό τεχνικό Πάολο Τραμετσάνι, ο οποίος χρησιμοποίησε 22 παίκτες, διαφορετική

ενδεκάδα σε κάθε ημίχρονο, στο ματς με τη Ρούνταρ κι όμως δεν υπήρχε πουθενά ο Ζαχίντ. Στην Κύπρο δεν αναφέρουν κάποιο πρόβλημα τραυματισμού κι απλώς επισημαίνουν ότι είναι φανερό πως είναι εκτός πλάνων.

Ο ΑΠΟΕΛ θέλει να πουλήσει τον Ζαχίντ, ο οποίος αρέσει πολύ στον τεχνικό του «τριφυλλιού» Γιώργο Δώνη, ωστόσο, δύσκολα θα βρεθεί ενδιαφερόμενος που θα δώσει χρήματα. Οι Κύπριοι είναι άγνωστο πόσα χρήματα επιθυμούν για την παραχώρησή του.

Σε κάθε περίπτωση ο Παναθηναϊκός δεν έχει τη δυνατότητα να τους πληρώσει. Γι’ αυτό και ο τεχνικός διευθυντής των «πρασίνων» επιχειρεί να τον πάρει με τη μορφή δανεισμού. Επειδή, όμως, ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός (παίζει δεκάρι, αλλά και στα άκρα, κυρίως αριστερά) έχει ετήσιες αποδοχές την ερχόμενη σεζόν κοντά στις 450.000 ευρώ, ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να πετύχει συμφωνία με τον ΑΠΟΕΛ, ώστε να καλύψει ένα σημαντικό μέρος του συμβολαίου.

Σ’ αυτές τις περιπτώσεις, η ομάδα που δεν υπολογίζεται τον παίκτη, συνήθως εξαντλεί τα περιθώρια μήπως προκύψει αγοραστής ή βρεθεί ομάδα να καλύψει όλο το συμβόλαιο. Αυτό απαιτεί χρόνο, αλλά ο Παναθηναϊκός ξεκινάει τη σεζόν και δεν θέλει να χάσει χρόνο, στην περίπτωση που δει ότι οδηγείται σε αδιέξοδο με τον Νορβηγό, διότι μπορεί να χαθούν κι άλλες υποθέσεις. Το σίγουρο είναι ότι ο Ζαχίντ θέλει να έρθει στον Παναθηναϊκό και να συνεργαστεί εκ νέου με τον Δώνη και οι πιθανότητες να υπάρξει αίσιο τέλος, έστω κι αν φαντάζει δύσκολο, είναι αρκετές.

Keywords
Τυχαία Θέματα