Τα παιχνίδια της Ubisoft στο PC ξεπέρασαν σε πωλήσεις του Xbox

Το PS4 ωστόσο ακόμα στην κορυφή.

Η Ubisoft αποκάλυψε σε μια έκθεση πωλήσεων του πρώτου τριμήνου ότι τα παιχνίδια της στον υπολογιστή υπερέβησαν τους αντίστοιχους Xbox One τίτλους το τελευταίο τρίμηνο.

Η τριμηνιαία έκθεση πωλήσεων της Ubisoft σημείωσε ότι τα παιχνίδια PC συνέβαλαν στο 24% των συνολικών πωλήσεών

της, ενώ τα παιχνίδια του Xbox One έφτασαν σχεδόν στο 22%. Αυτό σημαίνει κέρδος 3% στις πωλήσεις PC και καμία αύξηση ή μείωση στις πωλήσεις του Xbox One σε σύγκριση με το πρώτο τρίμηνο του περασμένου έτους.

Το PS4 έφερε το 38% των πωλήσεων, μείωση κατά 6% σε σχέση με πέρυσι, ενώ το Switch παρουσίασε το 5% των πωλήσεων. Η έκθεση αποκάλυψε επίσης ότι η Βόρεια Αμερική είναι η μεγαλύτερη αγορά της Ubisoft, που αντιπροσωπεύει το 45% των πωλήσεών της, με την Ευρώπη στο 35% και όλες τις άλλες περιοχές με 20%.

"Είχαμε ένα ρεκόρ το πρώτο τρίμηνο, που ξεπέρασε τις προσδοκίες μας", δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Ubisoft, Yves Guillemot. Τα DLC που κυκλοφόρησε κατά τη διάρκεια αυτού του πρώτου τριμήνου περιλαμβάνει το Far Cry 5: Hours of Darkness και Mario + Rabbids: Kingdom Battle - Donkey Kong Adventure.

Δεν είναι σαφές τι ακριβώς άλλαξε αυτούς τους αριθμούς πωλήσεων, αν και η άνοδος των πωλήσεων παιχνιδιών στο Switch τον τελευταίο χρόνο επηρέασε σίγουρα το συνολικό φάσμα των παιχνιδιών που πουλούσαν.

Για περισσότερα νέα, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι αρθρογράφος στο eSports Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!

IGN GreeceTo Far Cry 5 λαμβάνει Photo ModeΤο πρώτο DLC του Far Cry 5 έχει ημερομηνία κυκλοφορίαςTo Far Cry 5 ήταν το παιχνίδι με τις περισσότερες πωλήσεις τον Μάρτιο

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα