Άρχισε να πέφτει η τοξικότητα του Overwatch

Το παιχνίδι άρχισε να έχει καλύτερο περιβάλλον.

Ο επικεφαλής του Overwatch, Jeff Kaplan, αποκάλυψε ότι η τοξικότητα στο Overwatch έχει πέσει πάνω από 25% στην Αμερική και 15% στην Κορέα.

Ο Jeff Kaplan μοιράστηκε την πρόοδο και την επιτυχία της ομάδας του Overwatch για τη μείωση της κακής συμπεριφοράς στο παιχνίδι, και είπε ότι το ποσοστό της υβριστικής γλώσσας στο chat σε competitive αγώνες έχει μειωθεί

κατά 26,4% στην Αμερική, ενώ το ποσοστό των καθημερινών παικτών που μιλούσαν άσχημα έχει μειωθεί κατά 28,8%.

Αναλόγως στην Κορέα στους αγώνες υπήρχε μείωση 16,4% και στους καθημερινούς παίκτες 21,6%.

To σύστημα Endorsement έκανε την εισαγωγή του στο παιχνίδι τον προηγούμενο μήνα και επιτρέπει στους παίκτες να "επιδοκιμάσουν" άλλους στο τέλος του αγώνα για τις αποφάσεις τους και την ομαδικότητα. Χρησιμοποιώντας αυτό το σύστημα οι παίκτες παίρνουν XP και ανεβάζουν το "Endorsement Level" τους. Μελλοντικά, ανάλογα το επίπεδο σου θα μπορείς να αποκτάς ειδικά βραβεία.

Το νέο αυτό σύστημα έχει λάβει μεικτά συναισθήματα από τους παίκτες, με μερικούς να λένε ότι ενθαρρύνει τους άλλους να το παίζουν καλοί στα ψέματα, ενώ άλλοι είπαν ότι όσο ενθαρρύνει τον κόσμο να είναι κόσμιος και ευγενικός, ο λόγος που το κάνουν δεν είναι σημαντικός.

O Kaplan λέει ότι είναι "πολύ ευχαριστημένος με την προσπάθεια της κοινότητας να δώσουν στο OW ένα καλύτερο περιβάλλον", και πρόσθεσε ότι η ομάδα θα βελτιώσει ακόμα περισσότερο το σύστημα ενώ θα εξερευνήσει και "άλλα συστήματα για την βελτίωση του gameplay".

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN GreeceΤα ESPN, Disney XD και ABC θα προβάλλουν το Overwatch LeagueΣε πολλά εκατομμύρια ανήλθαν τα έσοδα του Overwatch από το Pink MercyΕίχαμε νύξεις για το Wrecking Ball του Overwatch από την Beta;

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα