Hollow Knight: Αποκαλύφθηκε πότε κυκλοφορεί το τελευταίο DLC

Ότι πρέπει για να κλείσει το καλοκαιράκι.

Η Team Cherry ανακοίνωσε ότι το τελευταίο DLC του Hollow Knight θα κυκλοφορήσει στις 23 Αυγούστου.

Το Hollow Knight: Gods & Glory της Team Cherry θα είναι δωρεάν για όλους τους παίκτες σε Nintendo Switch

και PC. Η εταιρεία το περιέγραψε ως το μεγαλύτερο pack που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής και περιλαμβάνει νέα bosses, νέα μουσική, νέους NPC και νέα quests.

To δεύτερο άλμπουμ του Hollow Knight soundtrack , Gods & Nightmares του Christopher Larkin, θα κυκλοφορήσει πριν το DLC στις 9 Αυγούστου.

"Μέσω των content packs του Hollow Knight, ο Chris έχει αναπτύξει το παιχνίδι με νέα απίστευτα κομμάτια", γράφει η ενημέρωση. "Το Gods & Nightmares τα μαζεύει όλα σε ένα επικό άλμπουμ".

To άλμπουμ είναι διαθέσιμο στο Steam για $4.99, καθώς και στα Bandcamp, iTunes και Spotify. Η εκδοχή του σε δίσκο μπορεί να γίνει προ-παραγγελία μέσω του Ghost Ramp.

Το Hollow Knight κυκλοφόρησε για PC τον Φεβρουάριο του 2017 και έχει πουλήσει στην πλατφόρμα πάνω από 1 εκατομμύριο αντίτυπα.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN GreeceΤο Hollow Knight έχει μοιράσει πάνω από 1 εκατομμύριο αντίτυπαHollow Knight Nintendo Switch Teaser - E3 2018Νέο indie παιχνίδι που λέγεται Hollow Knight

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα