Τα νέα Studios της Microsoft μας έχουν εκπλήξεις για τη φετινή Ε3

Πράγματα που δεν έχετε ξαναδεί.

Ο επικεφαλής του Xbox, Phil Spencer δήλωσε στο Inside Xbox ότι τα νέα studios της Microsoft θα έχουν πολλά να μας δείξουν στη φετινή Ε3.

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου ο Spencer είπε:

"Τα νέα μας studios έχουν αρκετά πράγματα να σας δείξουν, τα οποία μάλιστα είναι καταπληκτικά. Μερικά από δεν τα έχετε ξαναδεί." Δεν ξέχασε φυσικά να μας τονίσει ότι το Outer Worlds της Obsidian, το οποίο θα κυκλοφορήσει και σε άλλες πλατφόρμες, ίσως κάνει την εμφάνιση του.

Ο Spencer στη συνέχεια είπε ότι θα χρειαστεί κάποιος χρόνος έτσι ώστε η συνεργασία των studios με τη Microsoft να λειτουργεί στο 100%. "Θα χρειαστούν μερικά χρόνια να εναρμονιστούν με το πρόγραμμα της Microsoft καθώς πρόκειται για διαφορετικές ομάδες με διαφορετικούς κύκλους ανάπτυξης. Πιστεύω πάντως ότι όσα θα δείτε από τις συγκεκριμένες ομάδες μέσα στο έτος θα είναι πραγματικά ενδιαφέροντα."

Η Microsoft αποκάλυψε επίσης περισσότερες πληροφορίες για την εμφάνιση της στη φετινή Ε3.

Τον Φεβρουάριο επίσης η εταιρεία αποκάλυψε ότι τα Microsoft Studios άλλαξαν όνομα και αποτελούνται πλέον από 13 ανεξάρτητες ομάδες ανάπτυξης. Τα προηγούμενα studios που άνηκαν ήδη στην εταιρεία ήταν τα 343 Industries, Coalition, Minecraft (Mojang), Rare, Turn 10 Studios, και το Global Publishing group της Microsoft.

Η εταιρεία είχε ξεκαθαρίσει ήδη από την περσινή Ε3 την επιθετική πολιτική που ακολουθούσε αγοράζοντας τέσσερα studios ενώ ταυτόχρονα άνοιγε ένα καινούριο, ονόματι The Initiative, το οποίο μάλιστα προσπαθούσε να μαζέψει όλα τα μεγάλα ταλέντα του χώρου. Φυσικά και δεν σταμάτησε εκεί αφού στη συνέχεια αγόρασε άλλα δύο studios.

Εκτός βέβαια από τα παραπάνω, το Inside Xbox φρόντισε να μας δώσει περισσότερες πληροφορίες για το Xbox One S All-Digital Edition, αλλά και για τη νέα υπηρεσία της εταιρείας η οποία θα συνδυάζει Xbox live και Xbox Game Pass.

Για περισσότερα νέα μείνετε συντονισμένοι στο IGN.

IGN Greece Μήπως η Microsoft ετοιμάζεται να προσθέσει Xbox support στα PC; Φαίνεται πως η Microsoft εργάζεται πάνω σε 4K κάμερες Το Black Friday επιστρέφει με ασυναγώνιστες προσφορές

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα