Παρελθόν «ηλεκτρισμένο», μέλλον πολλά υποσχόμενο

Με παρελθόν «ηλεκτρισμένο», μέλλον πολλά υποσχόμενο και παρόν σκονισμένο από το κοκκινόχωμα μιας μεγάλης πρόκλησης σε πριγκιπικό έδαφος, Στέφανος Τσιτσιπάς και Ντανιήλ Μεντβέντεφ τίθενται αντιμέτωποι στον τρίτο γύρο του Monte Carlo Masters 1000.

Ο Έλληνας τενίστας λοιπόν απέναντι στον «κακό του δαίμονα»… εκείνον που στις τρεις μέχρι τώρα αναμετρήσεις του δεν κατάφερε να νικήσει!

Στο νούμερο 8 της παγκόσμιας κατάταξης ο Στέφανος, στο 14 ο Ρώσος, φτάνουν και οι δύο με φόρα στο πρώτο
φετινό ραντεβού τους. Δεν είναι μόνο οι εμφανίσεις τους στο Μόντε Κάρλο… είναι ότι και οι δύο συμπεριλαμβάνονται σε εκείνους που μπορούν αν συντηρήσουν το ενδιαφέρον στο άθλημα μετά τη «συνταξιοδότηση» του Φέντερερ, του Ναδάλ, του Τζόκοβιτς…

Η «νουβέλ βαγκ» του παγκόσμιου τένις -σεσημασμένη ήδη ωστόσο για τα ανδραγαθήματα της - μαγνητίζει όλο και περισσότερο το ενδιαφέρον. Ανδραγαθήματα όπως εκείνα επί του Φέντερερ και του Μάρεϊ για το Ρώσο, επί του Φέντερερ και του Τζόκοβιτς για τον Έλληνα τενίστα.

Κραδαίνοντας αμφότεροι ως δόρυ ότι βρίσκονται στην υψηλότερη θέση μέχρι τώρα στην καριέρα τους στήνουν συναρπαστικό σκηνικό ενόψει της αναμέτρησης τους.

«Αλατοπίπερο» της οποίας αποτελούν οι διαξιφισμοί των δύο στο πρώτο τους επαγγελματικό ματς στο Μαϊάμι. Εκεί που «μίλησε» η θερμότητα της νιότης…
Keywords
Τυχαία Θέματα