H τιμή του PS5 θα είναι ελκυστική, δεδομένων των δυνατοτήτων του

Ποια θα είναι όμως δεν μας λένε...

O Mark Cerny, lead system architect του PS5 αναφέρθηκε στην τιμή της επόμενης κονσόλας της Sony, χωρίς ωστόσο να την κατονομάσει.

Όταν λοιπόν δημοσιογράφος τον ρώτησε αν η τιμή του PS5 θα είναι κοντά στο έυρος των τιμών των πιο πρόσφατων κονσολών, ο Cerny απάντησε: "Πιστεύω ότι θα έχει μία τιμή η οποία θα είναι ελκυστική στους gamers, αν βέβαια αυτοί αναλογιστούν τις προηγμένες δυνατότητες του."

Απο τα συμφραζόμενα λοιπόν καταλαβαίνουμε

ότι το PS5 θα κοστίζει παραπάνω από τις προηγούμενες κονσόλες. Η πιο κοντινή σύγκριση θα μπορούσε να είναι με το Xbox One X. Όταν η κονσόλα κυκλοφορούσε ακόμα με την κωδική ονομασία Scorpio, ο επικεφαλής του Xbox μας καθησύχαζε λέγοντας μας να μην ανησυχούμε για την τιμή. Τελικά αυτό κυκλοφόρησε στα 499 δολάρια.

Ο Cerny είπε στη συνέχεια ότι δεν μπορεί να πει τίποτα παραπάνω για την τιμή, αφήνοντας να εννοηθεί ότι αυτό είναι δουλειά της Sony.

Χθες πάντως, για πρώτη φορά μάθαμε περισσότερες λεπτομέρειες για τη νέα κονσόλα της εταιρείας. Μπορεί να μην ξέρουμε, ακόμα, την τιμή αλλά γνωρίζουμε ότι θα είναι backwards compatible με το PS4

Για περισσότερα νέα μείνετε συντονισμένοι στο IGN.

IGN GreeceSuper Dragon Ball Heroes: World Mission - New Character TeaserMy Time At Portia - Console Pre-order TrailerMarvel Ultimate Alliance 3: The Black Order Reveal Trailer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα