“Τα έχωσε” στον Μουρίνιο ο Καντονά

“Τρελάθηκε” ο Καντονά. Ο Γάλλος μιλώντας στο οπαδικό σάιτ “Republik of Mancunia”, άσκησε έντονη κριτική στον Μουρίνιο για την εικόνα που παρουσιάζει η Μάντσεσετ Γιουνάιτεντ.
“Υποφέρω. Κι υποφέρω περισσότερο όταν βλέπω την Μάντσεστερ Σίτι να παίζει τόσο ωραία”, είπε ο Γάλλος που ήταν έξω φρενών και είπε για τον Μουρίνιο ότι… “δεν είναι ο κατάλληλος άνδρας για την κατάλληλη γυναίκα”.
Ο 52χρονος, Ερικ Καντονά που είναι εμβληματική μορφή για την ομάδα (65 γκολ σε
143 εμφανίσεις στη δεκαετία το ’90) είπε ακόμη: “Είναι ο τρόπος που παίζεις. Μπορεί να χάσεις παιχνίδια αλλά πάρε ρίσκα. Χάνεις από τη Γιουβέντους και έχουν 70% ποσοστό κατοχής μπάλας στο “Ολντ Τράφορντ”. Θα μπορούσες να το φανταστείς αυτό με τον Φέργκιουσον στον πάγκο; Νομίζω ότι τα παιδιά χρειάζονται παραδείγματα. Χρειάζονται μεγάλους παίκτες, ωραίες κινήσεις, δημιουργικό ποδόσφαιρο, να ταυτιστούν με έναν παίκτη ή μια ομάδα. Και νομίζω ότι τώρα χάνουν μια γενιά νέων παικτών. Αυτά τα νέα παιδιά ταυτίζονται με τον τρόπο που παίζει η Σίτι. Μπορούμε να το δεχτούμε αυτό; Οχι”.
Ο Καντονά είπε ακόμη ότι η Γιουνάιτεντ θα πρέπει να δώσει τη θέση στον Γκιγκς όταν έχουν την ευκαιρία. “Στη Γιουνάιτεντ ποτέ δεν δίνουν την ευκαιρία σε παίκτη που ξέρει τον σύλλογο από μέσα που ξέρει την ταυτότητα και τη φιλοσοφία του συλλόγου”, είπε και πρόσθεσε: “Δε θέλω ο κόσμος να πιστέψει ότι αυτά τα λέω γιατί θέω να γίνω προπονητής στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είναι απλώς η αλήθεια”.
Keywords
Τυχαία Θέματα