Σύννεφα στην σχέση Ρεάλ και Μπέιλ

Η υπομονή της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Γκάρεθ Μπέιλ, φαίνεται να εξαντλείται και οι άνθρωποι της «βασίλισσας» φαίνεται να είναι έτοιμοι να τον παραχωρήσουν σε ομάδες που ενδιαφέρονται.
Η Ρεάλ ευελπιστούσε πως ο Ουαλός θα κάλυπτε το κενό που άφησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο όταν έφυγε το καλοκαίρι, όμως τα πράγματα δεν πήγαν όπως ακριβώς θα ήθελαν. Ο 29χρονος Ουαλός δεν έχει το χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε αλλά έχει σκοράρει μόλις 13 γκολ.

Ο
Μπέιλ βρίσκεται πίσω από Βινίσιους και Λούκας Βάθκεθ και στον τελευταίο αγώνα Κυπέλλου κόντρα στην Μπαρτσελόνα, αγωνίστηκε ,μόλις 22 λεπτά. Η Ισπανική AS, ισχυρίζεται πως ο πρόεδρος του συλλόγου, Φλορεντίνο Πέρεθ θέλει να διώξει τον παίκτη όσο το δυνατόν συντομότερα.

Οι συμπαίκτες της πιο ακριβής μετεγγραφής το 2013 με 101 εκατομμύρια ευρώ, αναφέρουν πως ο Μπέιλ, δεν έχει ενσωματωθεί πλήρως στην ομάδα αλλά και τον τρόπο ζωής στην Μαδρίτη.
Ο Μαρσέλο αποκάλυψε πως ο Ουαλός δεν μιλά καλά Ισπανικά ενώ ο Κουρτουά ανέφερε πως πρόσφατα δεν πήγε σε δείπνο με τους συμπαίκτες του επειδή το τραπέζι ξεκινούσε αργότερα από την ώρα που πέφτει για ύπνο.

Η Ρεάλ πριν από δύο χρόνια προσπάθησε να παραχωρήσει τον Μπέιλ στην Γιουνάιτεντ ώστε να αποκτήσει τον Μπαπέ όσο ήταν ακόμη στη Μονακό. Τότε δεν είχε προχωρήσει αυτή η μετεγγραφή εξαιτίας του οικονομικού. Ο παίκτης έχει ακόμη αρκετά χρόνια στο συμβόλαιό του ωστόσο αν κάποια από τις Τσέλσι, Μάντστερ Γιουνάιτεντ ή Τότεναμ κάνουν μια προσφορά, τότε δεν αποκλείεται ν` αποχωρήσει από το Σαντιάγο Μπερναμπέου.Η Ρεάλ είναι γνωστό πως θέλει διακαώς τον Αζάρ και ίσως χρησιμοποιήσει τον Μπέιλ ώστε να προχωρήσει η μετεγγραφή του.
Keywords
Τυχαία Θέματα