Οι θάνατοι του X-Men: Dark Phoenix ξεκίνησαν από τώρα

To άρθρο περιέχει spoilers!

Aκολουθούν spoilers!

Στο νέο trailer για το "X-Men: Dark Phoenix" άφησαν να εννοηθεί ότι κάποιος σημαντικός χαρακτήρας θα πεθάνει. Ο Simon Kinberg, σκηνοθέτης της ταινίας, επιβεβαίωσε αυτό το γεγονός.

Σε συνέντευξη του στο EW, ο Kingberg συζήτησε την αποκάλυψη ότι η Mystique, την οποία υποδύεται η Jennifer Lawrence, πεθαίνει στα χέρια της Jean Grey, που υποδύεται η Sophie Turner, καθώς η Grey "μάχεται με την αναδυόμενη Phoenix

μέσα της".

Όταν ρωτήθηκε γιατί αυτός και η ομάδα του αποφάσισαν να αποκαλύψουν την μοίρα της Lawrence σε αυτό το trailer, απάντησε ότι "ήθελαν πρωτίστως να δείξουν ότι αυτή η ταινία δεν μοιάζει με καμιά άλλη ταινία X-Men".

"Είναι μια ταινία όπου συνταρακτικά πράγματα συμβαίνουν, όπου έντονα, δραματικά πράγματα συμβαίνουν", είπε ο Kinberg. "Οι άνθρωποι δεν πέφτουν από κτίρια και απλά σηκώνονται και φεύγουν. Υπάρχει κάτι αληθινό σε αυτή την ταινία, και μια συνέπεια. Ακόμα περισσότερο, θέλει να δείξει ότι η Jean/Dark Phoenix είναι πραγματικά απειλή για όλους, μεταξύ των οποίων και των X-Men".

Ο Kinberg επίσης συζήτησε για το πώς ένιωσε που σκότωσε έναν από τους σημαντικότερους χαρακτήρες και αστέρες του franchise, λέγοντας ότι παρόλο που ήταν "προφανώς λυπημένος", ένιωσε "ότι ήταν το πιο δυνατό, το πιο δραματικό πράγμα στην ταινία και μερικές φορές πρέπει να παίρνεις αυτές τις σκληρές αποφάσεις για το καλό της ολικής ιστορίας".

O θάνατος της Mystique θα επηρεάσει "κυριολεκτικά τους πάντες", και στήνει την ατμόσφαιρα για την ταινία με τον Kinberg να λέει ότι "υπάρχουν σίγουρα κι άλλες τεράστιες απώλειες".

Με την Mystique να πεθαίνει, οι X-Men αναγκάζονται να διαλέξουν πλευρά και να αποφασίσουν αν θα συγχωρήσουν την Jean και θα προσπαθήσουν να την σώσουν, ή θα την καταστρέψουν γι' αυτό που έκανε.

"Για μένα", εξηγεί ο Kinberg. "Αν υπάρχει μια μεταφορά για την ταινία, είναι σαν κάποιος στην ζωή σου ή στην οικογένεια σου χάνει τον έλεγχο, είτε λόγω ναρκωτικών ή ψυχολογικών προβλημάτων ή κάτι μικρότερο, τότε η ερώτηση είναι: Πότε τα παρατάς; Για πόσο κρατάς την ελπίδα ότι θα επανέλθουν;"

To "X-Men: Dark Phoenix" θα κυκλοφορήσει στις 6 Ιουνίου. Το "X-Men: Dark Phoenix" είναι η νέα προσθήκη στο franchise μετά το "X-Men: Apocalypse" (2016). Θα λαμβάνει χώρα στη δεκαετία του '90 και θα αντλεί έμπνευση από την ομώνυμη σειρά κόμικς "Dark Phoenix Saga" της Marvel.

Πρωταγωνιστές θα είναι η Sophie Turner ως Jean Grey, James McAvoy ως Charles Xavier, Jennifer Lawrence ως Mystique και Evan Peters ως Quicksilver, Michael Fassbender ως Magneto, Nicholas Hoult ως Beast, Alexandra Shipp ως Storm, Andrew Stehlin ως Red Lotus, Kodi Smit-McPhee ως Nightcrawler και Kota Eberhardt ως Selene. Επίσης, η Jessica Chastain θα κατέχει τον ρόλο μιας shapeshifter που συναντά την Phoenix.

Η ταινία πέρασε από σαράντα κύματα μέχρι να υλοποιηθεί. Κάποιες σκηνές ξαναγυρίστηκαν και η ημερομηνία πρεμιέρας άλλαξε δύο φορές. Μην ξεχάσετε να δείτε την πρώτη αφίσα της ταινίας, τη φωτογραφία που δείχνει τον Magneto ταλαιπωρημένο, αλλά και το πρώτο trailer της.Ο βραβευμένος με Όσκαρ συνθέτης Hans Zimmer συνέθεσε τη μουσική του "X-Men: Dark Phoenix"

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN Greece Δαρμένος είναι ο Magneto στη νέα εικόνα του "Dark Phoenix" Καθυστερούν δύο "μεταλλαγμένες" ταινίες της Marvel

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα