Συνήθισε η Τουλούζ, βαθμό η Νις (video)

Τουλούζ και Νις αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 9ης αγωνιστικές στο Σαμπιονά.

Στο πρώτο μέρος η Τουλούζ μπήκε με ρυθμό, αλλά δεν κατάφερε να προβληματίσει τον Μπενίτεζ. Προϊόντος του χρόνου η Νις κέρδιζε μέτρα και έφτασε στο γκολ, με τον Μαολιντά να βρίσκει τον Σραρφί και ο Τυνήσιος στο ανοιχτό γήπεδο βρήκε το
πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα. Ο Μουμπελέ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου έχασε τεράστια ευκαιρία για το 1-1, με τον Μπενίτεζ να έχει γρήγορη αντίδραση.

Στο δεύτερο μέρος επιβεβαιώθηκε το ρητό που θέλει τις ομάδες που χάνουν ευκαιρίες να τιμωρούνται. Ό,τι δεν κατάφερε η Νις ακόμη και σε κενή εστία σε 3 σπουδαίες ευκαιρίες, το κατάφερε ο παλιός μας γνώριμος ο Ντοσεβί στο 54’ ισοφαρίζοντας. Η Νις ήλεγξε, αλλά δεν κατάφερε να πετύχει 2ο γκολ, με το ισόπαλο 1-1 να είναι το τελικό σκορ. Αυτή ήταν η 4η ισοπαλία στα 5 τελευταία παιχνίδια για την Τουλούζ και μόλις η 2η στο πρωτάθλημα για την Νις.

ΤΟΥΛΟΥΖ (Καζανόβα): Ρεϊνέ, Μορεϊρά(77’ Σιλά), Ζουλιέν, Τοντιμπό, Μουμπατζέ, Σανγκαρέ, Γκαρσία, Ντουρμάζ(65’ Καουζάκ), Γκραντέλ, Ντοσεβί(79’ Ζαν), Μουμπελέ.

ΝΙΣ (Βιεϊρά): Μπενίτεζ, Σαρ, Ντάντε, Ερέλ, Ατάλ, Κολί, Ταμέζ, Λες Μελού, Σραρφί(69’ Ουαλτέρ), Σεν Μαξιμέν(84’ Σακό), Μαολιντά.
Keywords
Τυχαία Θέματα