Ίσως επιτραπεί η αλλαγή username στο PlayStation Network

Είδηση αναφέρει πως είναι κάτι που θα γίνει σύντομα.

Σύμφωνα με αναφορές, η Sony θα επιτρέψει -επιτέλους- στους χρήστες να αλλάζουν το username τους στο PlayStation Network.

Όπως αναφέρει το Kotaku, αρκετοί developers multiplayer παιχνιδιών ενημέρωσαν το site πως η αλλαγή ονόματος είναι κάτι που έρχεται σύντομα.

Το δημοσίευμα συνεχίζει πως η αλλαγή θα

είναι ιδιαίτερα επίπονη για τους δημιουργούς, μιας και το PSN ID είναι άμεσα συνδεδεμένο και "δεμένο" με τα online παιχνίδια. Από πλευράς Sony δεν έχουμε ακόμα κάποια ενημέρωση.

Τo PSN υπολειπόταν της επιλογής εξαρχής, από το μακρινό 2006. Οι χρήστες ζητούσαν την επιλογή από την πρώτη μέρα. Στον αντίποδα, η Microsoft επιτρέπει άπειρες αλλαγές στο όνομα, με την πρώτη δωρεάν και κάθε επόμενη να κοστίζει €10.

Τελευταία φορά που η Sony αναφέρθηκε στο θέμα ήταν στα 2014. Τότε είχε κάνει μια έρευνα ανάμεσα στους χρήστες, για το αν θέλουν ένα τέτοιο feature. Η ίδια ερώτηση τέθηκε και το 2015 σε άλλη δημοσκόπηση. Πέρσι είχαμε μια αναφορά από τον Shawn Layden, Sony Interactive Entertainment Worldwide Studios Chairman, πως η λειτουργία θα ενσωματωθεί τον Δεκέμβριο του 2018.

"Ας το θέσω έτσι, ελπίζω να έρθουν έτσι τα πράγμα ώστε να μη με ξαναρωτήσετε στην επόμενη PSX", είχε πει τότε ο Layden, αν και φέτος δε θα γίνει PSX.

Ο Πάνος είναι συντάκτης του IGN Greece, ζυθοποιός και φανατικός της λογοτεχνίας τρόμου. Βρείτε τον στο Facebook ή στην τοπική σας pub.

IGN Greece Η Sony μας δίνει περισσότερους λόγους για το embargo του Fortnite στο PS4 Αφήνει σιγά σιγά την τελευταία του πνοή το Playstation 2 God of War: Boat Docking

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα