Νίκη θρίλερ για την Τορίνο

Σε ένα ματς όπου η Τορίνο φάνηκε να "βαδίζει" προς τη νίκη... δύο γκολ της Φροζινόνε σε ένα εξάλεπτο έκαναν το ματς "ροντέο". Τελικά η Γκρανάτα νίκησε 3-2 μετά από ένα αξέχαστο δεύτερο ημίχρονο!

Το πρώτο ημίχρονο συνοψίζεται σε δυο αράδες! Η Τορίνο ήταν καλύτερη. Είχε δοκάρι με τον Μπελότι στο 5ο λεπτό και έκανε δίκαια το 1-0 με σουτ εκτός περιοχής του Ρινκόν στο 20ο λεπτό του αγώνα... αυτά!

Το δεύτερο ημίχρονο χρειάζεται περισσότερη ώρα!

Η Τορίνο
στα πενήντα δευτερόλεπτα κάνει το 2-0 με τον Μπασέλι. Πιστεύει ότι το ματς τελείωσε αλλά η Φροζινόνε δεν συμφωνεί!

Προειδοποιεί με στατική φάση και κεφαλιά άουτ του Γκολντανίγκα στο 55ο λεπτό! Η Τορίνο δεν ξυπνάει από τον λήθαργο! Στατική φάση τρία λεπτά μετά και ο Γκολντανίγκα αυτή την φορά σκοράρει και μειώνει! Έξι λεπτά αργότερα, μετά από ατομική προσπάθεια του Κάμπελ και όμορφη σέντρα ο Τσάνο με κεφαλιά κάνει το 2-2! Η Φροζινόνε σε έξι λεπτά έβαλε δύο γκολ... στα προηγούμενα 688' στο πρωτάθλημα είχε σκοράρει μόλις μια φορά!

Η Τορίνο αποφάσισε να ξυπνήσει αλλά πλέον η βελτιωμένη ψυχολογία των φιλοξενούμενων έκανε το ματς άνω κάτω! Φάσεις και μεγάλες ευκαιρίες και στις δύο εστίες. Το γκολ που έκρινε το ματς πέτυχε ο Μπερενγκέρ στο 71ο λεπτό με φωτοβολίδα εκτός περιοχής!

Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Εν'Κουλού στο 77ο λεπτο! Οι φιλοξενούμενοι δυο μεγάλες ευκαιρίες με τον Πέριτσα (83' και 88') και οι γηπεδούχοι με Λούκιτς (84') και Τζάτζα (90+2)!

Το ματς έληξε 3-2 για την Τορίνο μετά από ένα χορταστικό δεύτερο ημίχρονο! Η Φροζινόνε παραμένει χωρίς νίκη μετά από οκτώ ματς αλλά τουλάχιστον πήρε θάρρος επιθετικά καθώς επιτέλους, σκόραρε σε κανονική ροή αγώνα!

Τορίνο (3-5-2) : Σίριγκου – Ίτζο, Εν’Κουλού, Μορέτι – Άινα (65’ Παριτζίνι), Μεϊτέ (86’ Σοριάνο), Ρινκόν, Μπασέλι (79’ Λούκιτς), Μπερενγκέρ – Τζάτζα, Μπελότι

Φροζινόνε (3-4-3) : Σπορτιέλο – Γκολντανίγκα, Σάλαμον, Κράιντς (85’ Κράιντς) – Τζαμπάνο, Τσίμπσα, Χαλφρέντσον, Μολινάρο – Κάμπελ (78’ Φλουτ), Τσάνο, Τσοφάνι (77’ Πέριτσα)
Keywords
Τυχαία Θέματα