Συνέρχεται ο Μαρσελίνο μετά το τροχαίο ατύχημα που ενεπλάκη

Σα να «γεννήθηκε ξανά» αισθάνεται ο τεχνικός της Βαλένθια, Μαρσελίνο, μετά τη σφοδρή σύγκρουση του οχήματος που επέβαινε με αγριόχοιρο, στις 23/12, σε αυτοκινητόδρομο της Βόρειας Ισπανίας.

Στο όχημα επέβαιναν ακόμη η γυναίκα και η μητέρα του, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς σοβαρά. Και οι τρεις πέρασαν τη νύχτα σε νοσοκομείο, καθώς από τη σύγκρουση το αυτοκίνητο σχεδόν κόπηκε στα δύο, ενώ επέστρεφαν στο σπίτι του Μαρσελίνο στην Χιχόν μετά την ήττα των «νυχτερίδων» από την Βιγιαρεάλ με 1-0.

«Κάθε μέρα που περνά νιώθω όλο και καλύτερα σωματικά,
έχω έναν πόνο στο λαιμό μου, αλλά δεν είναι κάτι το σοβαρό. Ψυχολογικά προσπαθώ να συνέλθω μετά από τη δύσκολη στιγμή που βίωσα», επισήμανε στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο Μαρσελίνο, ο οποίος μίλησε για πρώτη φορά δημόσια μετά το ατύχημα. «Πέρασε κάμποσο διάστημα και κοιτάζω μπροστά» πρόσθεσε.

Ο έμπειρος τεχνικός επέστρεψε την Τετάρτη (3/01) στην Βαλένθια φορώντας κολάρο στο λαιμό, ωστόσο, οι γιατροί δεν του επέτρεψαν να ταξιδέψει με την ομάδα στα Κανάρια Νησιά για τον αγώνα κυπέλλου με την Λας Πάλμας. Θα επιστρέψει στα καθήκοντά του, για πρώτη φορά μετά το περιστατικό, στον αγώνα του Σαββάτου (6/01) εναντίον της Τζιρόνα στο πλαίσιο της La Liga.

Το αυτοκίνητο του Μαρσελίνο καταστράφηκε μετά τη σύγκρουση, ενώ ο αγριόχοιρος, που ζύγισε περισσότερο από 90 κιλά, τραυματίστηκε θανάσιμα και πέθανε ακαριαία.
Keywords
Τυχαία Θέματα