Οι... καταχρήσεις έστειλαν τον Ναϊνγκολάν στην εξέδρα

Η ανάρτησή του στο Instagram, να πίνει και να καπνίζει σε πάρτι κατά τη διάρκεια των γιορτών, στοίχισε στον Ράτζα Ναϊνγκολάν τον αποκλεισμό του από την Ρόμα.

Την απόφαση αυτή έλαβε ο προπονητής της ομάδας, Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο, ο οποίος χωρίς να ερωτηθεί από τους εκπροσώπους του Τύπου την ανακοίνωσε στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ενόψει του εντός έδρας αγώνα που ακολουθεί με την Αταλάντα (6/01).

Ο Βέλγος διεθνής απολογήθηκε για το ποστάρισμα του βίντεο, που τον έδειχνε να
πίνει και να καπνίζει κάτω από δυνατή μουσική κι ενώ τα πυροτεχνήματα έπεφταν... βροχή. «Σε σχέση με τον κώδικα συμπεριφοράς που διέπει την ομάδα, τον οποίο εγκρίνω και αποδέχεται ο ίδιος ο παίκτης, ο Ράτζα Ναϊνγκολάν, δεν θα συμμετέχει στην αποστολή του αυριανού ματς με την Αταλάντα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ντι Φραντσέσκο.

Ο τεχνικός των «Ρωμαίων» επισήμανε ότι ο αγώνα με την ομάδα του Μπέργκαμο είναι πιο σημαντικός από το περιστατικό με τον Ναϊνγκολάν, καταλήγοντας: «Εάν κάποιος άλλος είχε ποστάρει τις φωτογραφίες, αυτό θα ήταν διαφορετικό, αλλά το γεγονός ότι το έκανε μόνος του το κάνει ακόμη χειρότερο.»
Keywords
Τυχαία Θέματα