Ισοπαλία χωρίς κανέναν χαρούμενο στην Βερόνα

Παρότι είχαν τις δικές τους ευκαιρίες να νικήσουν, η Κιέβο που ξεκίνησε καλύτερα και η Ουντινέζε πιο ζωηρή στην επανάληψη αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο στάδιο "Μπεντεγκόντι" της Βερόνα

Δεν την άφησε να πάρει ανάσα την Ουντινέζε η ομάδα της Βερόνας αφού μόλις στο 9ο λεπτό ο Σέρβος Ραντοβάνοβιτς άνοιξε το σκορ με ένα ωραίο σουτ από 25 μέτρα.

Έξι λεπτά αργότερα ο Κατσιατόρε έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μπιζάρι όμως ο διαιτητής της αναμέτρησης ζήτησε τη βοήθεια του VAR όπου όμως φάνηκε πως ο παίκτης των γηπεδούχων καλύπτονταν.

Αυτή η απόφαση εκνεύρισε πέραν του δέοντος
τους παίκτες της γηπεδούχου ομάδας που διαμαρτύρονταν σε κάθε φάση προς τον ρέφερι Ντανιέλε Κίφι.
Για πρώτη φορά η ομάδα του Φρίουλι απείλησε στο 21ο λεπτό όταν ο Ντε Πολ βγήκε μόνος απέναντι στον Σορεντίνο αλλά έκανε κακό κοντρόλ επιτρέποντας στον πρώην γκολκίπερ της ΑΕΚ να επέμβει αποτελεσματικά.

Μπορεί η πίεση της ομάδας του Φρίουλι να μην ξεπέρασε ποτέ τα όρια του ήπιου όμως είχαν την τύχη να φτάσουν στην ισοφάριση στο 41ο λεπτό.
Ο Πέτσελα βρήκε χώρο από τα αριστερά, έκανε την σέντρα κι ο Σέρβος αμυντικός Τόμοβιτς παρεμβαίνοντας έστειλε τη μπάλα άθελά του στα δίχτυα!
Στο δεύτερο ημίχρονο η Κιέβο ξεκίνησε πιο αποφασιστικά όμως χωρίς την ανάλογη ηρεμία αλλά μάλλον με περισσότερο άγχος. Η Ουντινέζε ήταν πιο επικίνδυνη με άξονα επίθεσης την αριστερή πλευρά όπου οι Πετζέλα – Γάνκτο δημιουργούσαν αναζητώντας κυρίως τον Ντε Πολ.
Σταδιακά οι φιλοξενούμενοι πήραν μέτρα στο γήπεδο απειλώντας κυρίως, έστω, με μακρινά σουτ.
Κάποιες ανάσες έδωσε στην ομάδα του ο προπονητής Μάραν περνώντας τον Πελισιέ αντί του Στεπίνσκι.
Ένα σουτ του Κατσιατόρε ανησύχησε τον Αργεντίνο τερματοφύλακα Μπιζάρι στο 70’ κι ένα του Γιάνκτο ανακόπηκε από τους αμυντικούς μπροστά από την απέναντι εστία.
Το ματς στο στάδιο «Μπεντεγκόντι» έγινε γρήγορο και πιο νευρικό συνάμα στα τελευταία λεπτά.
Στο 84’ ο Τόμοβιτς πρόλαβε σωτήρια να κοντράρει το σουτ του Λαζάνια. Ο ίδιος παίκτης έκανε πάλι ένα σουτ δίπλα από την εστία του Σορεντίνο στο 91’
Κάπου εκεί σταμάτησαν οι αναζητήσεις και το 1-1 έμεινε τελικό αποτέλεσμα.
Keywords
Τυχαία Θέματα