Ναι στον Φεκίρ... αλλά με προϋποθέσεις

Η μετακίνηση του Ναμπίλ Φεκίρ στη Λίβερπουλ θα μπορούσε να ολοκληρωθεί, παρά την αποτυχία να περάσει νωρίτερα μέσα στο καλοκαίρι τις ιατρικές εξετάσεις ο παίκτης.
Ο Γάλλος επιθετικός, ο οποίος έπαιξε ως αλλαγή στη νίκη επί της Κροατίας στον τελικό της Κυριακής, είδε την κίνηση των 53 εκατομμυρίων στερλινών να «καταρρέει» τον Ιούνιο για ιατρικούς λόγους.
Παρ΄όλα αυτά, η Daily Mirror ισχυρίζεται ότι η Λίβερπουλ θα επιθυμούσε να ολοκληρώσει
την μετεγγραφή, εφόσον η συμφωνία αναδιαρθρωθεί.
Τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι οι «κόκκινοι» ανησυχούν πολύ για την καταλληλότητα του 24χρονου, αλλά θα μπορούσαν να συμφωνήσουν να πληρώσουν τα χρήματα σε μια κλιμακωτή χρονική περίοδο, ανάλογα με τις εμφανίσεις και τους πιθανούς τραυματισμούς του.

Ο πρόεδρος της Λιόν, Ζαν Μισέλ Ολάς, παραδέχεται ότι η μετεγγραφή είναι ακόμα μια πιθανότητα, αν και τόνισε ότι η υπόθεση είναι στο σκοτάδι.

«Νομίζω ότι η Λίβερπουλ θα μπορούσε να επιστρέψει» τόνισε ο Ολάς.
«Αυτό έχω διαβάσει στον Τύπο, αλλά δεν έχω κάτι επίσημο. Η μετεγγραφή του απέτυχε να ολοκληρωθεί τον Ιούνιο, αλλά δεν έχει επηρεαστεί από αυτό. Έχει επικεντρωθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο και εξακολουθεί να έχει την καρδιά του στη Λιόν.
Αινιγματικές εν κατακλείδι οι δηλώσεις του προέδρου της Λιόν:
«Ίσως θα πάει στη Λίβερπουλ ή σε άλλο σύλλογο, αλλά αν μείνει στη Λιόν, θα είναι σπουδαίο γεγονός και γι 'αυτόν και για εμάς».
Keywords
Τυχαία Θέματα