Συνεχίζει τις «υψηλές πτήσεις» το Βέλγιο

Η τρίτη θέση στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο, επιβεβαίωσε ότι το Βέλγιο είναι πλέον από τις μεγαλύτερες δυνάμεις στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Χθες στο εκτός έδρας φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την Σκωτία, έκανε περίπατο, επικρατώντας με το εντυπωσιακό 4-0, Μάλιστα αυτή ήταν η πιο ευρεία εντός έδρας ήττα για το συγκρότημα του Μακλίς από το 1973 και την συντριβή από την Αγγλία με σκορ 5-0!

Το Βέλγιο υπό τις οδηγίες του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, δεν παίζει μόνο ελκυστικό ποδόσφαιρο, φτάνει και στο κύριο ζητούμενο που είναι οι νίκες. Με τον Ισπανό στον πάγκο του το Βέλγιο
έχει νικήσει στα 21 από τα 28 παιχνίδια που έχει παίξει και μάλιστα στα 7 από αυτά (ποσοστό 33%) πέτυχε τουλάχιστον 4 τέρματα!

Ηγετική φυσιογνωμία για άλλη μία φορά ήταν ο Αζάρ. Ο άσος της Τσέλσι σκόραρε χθες και έχει συμμετοχή σε 27 γκολ της ομάδας του στα 26 τελευταία ματς που έπαιξε (13 γκολ, 14 ασίστ). Εντυπωσιακός και ο Μπατσουαγί που έχει πετύχει, μαζί με τα δύο χθεσινά, 8 γκολ, από τα 10 συνολικά με την Εθνική, μπαίνοντας ως αλλαγή!
Keywords
Τυχαία Θέματα