Μιραλάς: «Να βρω και πάλι τη χαρά του παιχνιδιού στη Serie Α»!

Nα ξαναβρεί την χαρά του παιχνιδιού, ψάχνει με την μετακίνηση του στην Φιορεντίνα, ο Κέβιν Μιραλάς. Μετά από μία «άγονη» σεζόν στην Έβερτον πέρυσι με μόλις 13 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ο Βέλγος επιθετικός, ήρθε στην Φιορεντίνα ως δανεικός από την αγγλική ομάδα, με οψιόν αγοράς για το επόμενο σεζόν αντί 7,5 εκατομμυρίων ευρώ.
«Ο διευθυντής του συλλόγου, Πανταλέο Κορβίνο είχε προσπαθήσει να με φέρει στην Φλωρεντία και πριν από δύο χρόνια, αλλά εκείνη την εποχή ο Έβερτον ζήτησε
τρελά χρήματα και σωστά εγκατέλειψε την προσπάθεια η Φιορενίνα να με αποκτήσει», δήλωσε ο Μιραλάς στη Gazzetta dello Sport.

«Αυτή τη φορά για να βεβαιωθώ ότι οι διαπραγματεύσεις δεν θα αποτύχουν, δέχτηκα να πάρω μειωμένο μισθό. Άφησα αρκετά χρήματα για να έρθω στη Φιορεντίνα, αλλά είμαι χαρούμενος για την επιλογή μου».
Ο 30χρονος πρώην παίκτης του Ολυμπιακού προπονείται σκληρά για να βρεθεί σε καλή αγωνιστική κατάσταση και να κερδίσει χρόνο συμμετοχής, καθώς ακόμη δεν έχει πραγματοποιήσει το επίσημο ντεμπούτου με τους «βιόλα».
«Νομίζω ότι θα ανακαλύψω εκ νέου τη χαρά να παίζω ποδόσφαιρο στη Serie A. Στόχος είναι να βγάλουμε την Φιορεντίνα ξανά στην Ευρώπη και αυτό είναι στο χέρι μας».
Η Φιορεντίνα έχει ξεκινήσει τη σεζόν πολύ καλά, με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, το εμφατικό 6-1 στην πρεμιέρα επί της Κιέβο και το 1-0 επί της Ουντινέζε.

«Θέλουμε να συνεχίσουμε σε αυτό το μονοπάτι με ταπεινότητα, αλλά έχουμε και την επιθυμία να αναπτυχθούμε και να πάμε πιο ψηλά. Ανυπομονώ να κάνω το ντεμπούτο μου στη Serie A, καθώς τώρα δεν έχω τα προβλήματα υγείας που είχα όταν ήρθα στην ομάδα».

Η ομάδα της Τοσκάνης διαθέτει δύο από τα πιο λαμπρά νέα ταλέντα στη Serie A αυτή τη στιγμή, τον Φεντερίκο Κιέζα και τον Τζιοβάνι Σιμεόνε. Ο Κέβιν Μιραλάς εξέφρασε χωρίς δισταγμό την άποψη του για τους δύο νεαρούς παίκτες:

«Είναι και οι δύο πολύ ταλαντούχοι και πολύ διαφορετικοί παίκτες. Ο Κιέζα έχει την ποιότητα και την επιθυμία να βελτιωθεί κάθε μέρα. Ο Τζιοβάνι είναι πολεμιστής που παλεύει για κάθε μπάλα. Αυτό που μου έκανε εντύπωση σε αυτά τα δύο παιδιά, είναι η προσπάθεια και η έντασή τους κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Ο Στέφανο Πιόλι είναι ένας προπονητής με πολύ καλές ιδέες και μπορεί να δημιουργήσει μια ισχυρή σχέση με όλους τους παίκτες που έχει διαθέσιμους».
Keywords
Τυχαία Θέματα