Χτύπησε ο ''κανονιέρης'' Λούκας Τορέϊρα

Ανησυχία επικρατεί στις τάξεις της Άρσεναλ για τον τραυματισμό του Λούκας Τορεϊρα. Ο Ουρουγουανός χτύπησε και βγήκε αλλαγή στην φιλική αναμέτρηση με το Μεξικό.

Ο 22χρονος κάθισε στον πάγκο και του τοποθετήθηκε πάγος στο γόνατο από το ιατρικό επιτελείο. Η σοβαρότητα του τραυματισμού του ακόμα δεν έχει εκτιμηθεί.

Ο Τορέϊρα άρχισε στην εντεκάδα στο πρώτο ματς της Ουρουγουάης μετά το παγκόσμιο κύπελλο της Ρωσίας και μετά τον αποκλεισμό της από τη Γαλλία στα προημιτελικά. Ο μέσος των κανονιέρηδων
πέρασε αλλαγή και αντικαταστάθηκε από τον Κρίστιαν Στουάνι όταν το σκορ ήταν στο 3-1. Για την ιστορία η Ουρουγουάη νίκησε 4-1 με γκολ των Χιμένες, Περέϊρο και Σουάρες (2).

Ο Έμερι ελπίζει να είναι διαθέσιμος μόλις ξεκινήσει και πάλι τοπρωτάθλημα και στο ματς με τη Νιουκάστλ στις 15 Σεπτεμβρίου. Ο Τορέϊρα είχε θετική παρουσία στο ματς με την Κάρντιφ όταν η Άρσεναλ κατόρθωσε να πάρει τη δεύτερη νίκη της στη σεζόν.

Ακόμα δεν έχει ξεκινήσει βασικός με τους φίλους των Λονδρέζων να ελπίζουν πως θα μπει στην εντεκάδα στο ματς με τη Νιουκάστλ στο St James’ Park.

Lucas @LTorreira34 played only 45 minutes for Uruguay vs Mexico. pic.twitter.com/097MSrOkG5

— AFCPressWatch (@AFCPressWatch2) 8 Σεπτεμβρίου 2018

Torreira appeared to have been injured on international duty during a friendly match between Uruguay and Mexico. #AFC #Arsenal pic.twitter.com/3WNlSeWYxb

— AFCPressWatch (@AFCPressWatch2) 8 Σεπτεμβρίου 2018
Keywords
Τυχαία Θέματα