Συνέχισε με νίκη η Μπάγερν, κατρακύλα για Ντόρτμουντ

Η Μπάγερν Μονάχου πέρασε από την έδρα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης με 1-0 και αύξησε στο +8 την διαφορά από την Λειψία που έμεινε στο 2-2 με την Μάιντζ. Ηττα- σοκ για την Ντόρτμουντ που είδε την Βέρντερ Βρέμης να παίρνει μεγάλο διπλό, στο 0-0 έμειναν Αμβούργο και Βόλφσμπουργκ.

Ένα γκολ του Αρτούρο Βιδάλ ήταν αρκετό στην Μπάγερν, ώστε να φύγει με το διπλό από την έδρα της Άιντραχτ, οι παίκτες του Γιουπ Χάινκες δεν έπιασαν
υψηλή απόδοση, αλλά ήταν σοβαροί και με τη νίκη αυτή έφτασαν τις τρεις σερί στο Πρωτάθλημα.

Η Ντόρτμουντ συνέχισε τις απογοητευτικές εμφανίσεις, γνωρίζοντας την εντός έδρας ήττα από την Βέρντερ Βρέμης και για όγδοο σερί ματς έμεινε μακριά από τη χαρά της νίκης . Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο σκορ χάρη σε γκολ Έγκεσταϊν στο 26’, με την Μπορούσια να απαντά στο 56ο λεπτό με τον Ομπαμεγιάνγκ, αλλά οι παίκτες της Βέρντερ δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και έκαναν το 1-2 στο 65’ με τον Γεμπρεσιλασιέ, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Η Λειψία δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς στο ματς με την Μάιντζ και έμεινε στο 2-2. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Κέβιν Κάμπλ στο 29’ με τον Κουασόν να απαντά στο στο 39’. Ο Τίμο Βέρνερ έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του με πέναλτι, πριν το τέλος του ημιχρόνου, αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν πει τη τελευταία του λέξη και πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας με γκολ του Μπέργκριν στο 87’.

Στο 0-0 έμειναν Αμβούργο και Βόλφσμπουργκ, με τους γηπεδούχουν να έχουν τις ευκαιρίες, αλλά να μην μπορούν να φτάσουν στο γκολ ενώ οι φιλοξενούμενοι κοιτούσαν περισσότερο την αμυντική τους λειτουργεία.

Τα αποτελέσματα στην Μπουντεσλίγκα (15η αγωνιστική):

Παρασκευή

Στουτγκάρδη - Μπάγερ Λεβερκούζεν 0-2 ( 20' Χάβερτζ, 80' Μπέντερ)

Σάββατο

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Μπάγερν Μονάχου 0-1 ( 20' Βιδάλ)

Μπορούσια Ντόρτμουντ – Βέρντερ Βρέμης 1-2 ( 58' Ομπαμεγιάνγκ - 26' Εγκεστάιν, 56' Γεμπρεσιλασιέ)

Αμβούργο – Βόλφσμπουργκ 0-0

Λειψία – Μάιντζ 2-2 ( 29' Κάμπλ, 45' Βέρνερ - 39' Κουασόν, 87' Μπεργκριν)

Γκλάντμπαχ – Σάλκε (19:30)

Κυριακή

Κολωνία – Φράιμπουργκ (14:30)
Ανόβερο – Χοφενχάιμ (16:30)
Άουγκσμπούργκ – Χέρτα Βερολίνου (19:00)
Keywords
Τυχαία Θέματα