Συνέχεια με μεστό πρόγραμμα σε Α1 και Α2 εθνική κατηγορία

Η αρχή γίνεται αύριο με εξ αναβολής συνάντηση στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για την Α1 ανδρών και το Σαββατοκύριακο 11 και 12/02 θα είναι γεμάτο δράση με αγώνες όχι μόνο στο φαληρικό στάδιο, αλλά και σε τρεις πόλεις της Περιφέρειας: Στην Καβάλα, το Ρέθυμνο και τα Χανιά. Στην κορυφαία κατηγορία των ανδρών θα γίνουν στον Πειραιά

και στην Κρήτη, χωρίς το μεγάλο ματς για τις πρώτες θέσεις, η 13η, η 14η και η 15η αγωνιστική μαζί με δύο εξ αναβολής συναντήσεις του Πέρα Αθηνών από το αγωνιστικό διήμερο του Ιανουαρίου. Η Α1 γυναικών θα συνεχιστεί στο ΣΕΦ με την 9η, τη 10η και την 11η αγωνιστική και ξεχωρίζουν τα ντέρμπι του 2ου της βαθμολογίας ΑΣΕΑ Σάρισες Φλώρινας με τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, που είναι 3ος. Στον ίδιο χώρο προχωρά με τη 10η και την 11η αγωνιστική η Α2 ανδρών, ενώ η Α2 γυναικών μοιράζεται στο ΣΕΦ και στην Καβάλα. Δραστηριότητα έχουν και τα τοπικά πρωταθλήματα. Από την Α1 στην Αθήνα η Ε.Φ.Ο.Ε.π.Α. θα έχει μετάδοση αγώνα σε live streaming από κάθε ωράριο του Σαββατοκύριακου μέσα από το κανάλι της στο youtube.

Στην Α1 ανδρών ο αήττητος Ολυμπιακός πηγαίνει για 3 αγώνες στην Κρήτη και φυσικά έχει με το μέρος του τις πιθανότητες για να προσθέσει άλλους 6 βαθμούς στο ενεργητικό του. Τα ματς του Σαββάτου θα διεξαχθούν στο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο Ρεθύμνου, εκείνα της Κυριακής στο ΕΑΚ Χανίων και μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον έχει η Ελευσίνα, που θέλει να πάει στα μπαράζ παραμονής.

Στο ΣΕΦ το Πέρα Αθηνών πρόκειται να δώσει συνολικά 5 ματς σε 3 ημέρες, καθώς έχει και 2, που είχαν αναβληθεί τον περασμένο μήνα, επειδή ο Ταϊλανδός Παντασάκ Τανβιριγιαβετσακούλ είχε αγωνιστική υποχρέωση στο Ασιατικό Κύπελλο. Ανοίγει αύριο το πρόγραμμα με αντίπαλο την ουραγό Καβάλα, το κλείνει το μεσημέρι της Κυριακής με τον 2ο της κατάταξης Παναθηναϊκό και γενικά επιζητά την εξασφάλιση της απευθείας παραμονής. Ζωηρό ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι αγώνες του με την ΑΕΚ και τα Ταταύλα. Ο Παναθηναϊκός έχει 4 ματς μπροστά του, θα καλύψει τον αγώνα λιγότερο από το ισόβαθμο Ρέθυμνο και αναμένεται να μείνει μόνος στη 2η θέση της βαθμολογίας.

Στην Α1 γυναικών ενδεχομένως ξεκαθαρίσουν τα πράγματα στην κορυφή σε αυτό το προτελευταίο αγωνιστικό Σαββατοκύριακο. Οι Σάρισες έχουν ν’ αντιμετωπίσουν τους άλλους δύο διεκδικητές του τίτλου, μεθαύριο τον Ολυμπιακό και την Κυριακή τον Παναθηναϊκό. Ο Ολυμπιακός προηγείται με το απόλυτο των νικών κι αν συνεχίσει το σερί και το Σάββατο τότε θα δημιουργήσει ουσιαστικά απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες του. Στην περίπτωση όμως, που το ντέρμπι αναδείξει νικήτρια την ομάδα της Φλώρινας, τότε και ισοβαθμία θα προκύψει στην κορυφή και θα συνεχίσει να παλεύει για την πρωτιά ο Παναθηναϊκός. Από κει και πέρα ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης παίζει το τελευταίο του χαρτί για την αποφυγή του υποβιβασμού και ο Άρης 2006 με την ΑΕΚ προσπαθούν να μην μπλέξουν με τα μπαράζ παραμονής.

Στο προτελευταίο της διήμερο είναι και η Α2 ανδρών, που θα συνεχιστεί στο ΣΕΦ με δύο αγωνιστικές. Ο ΟΕΑ Θεσσαλονίκης εξακολουθεί να προελαύνει και θέλει νέο βήμα για την πρωτιά. Ο 2ος Άρης Νικαίας στοχεύει επίσης σε 2 νίκες ώστε να μείνει στο κατόπι του και την Κυριακή συναντά το υψηλό εμπόδιο του Φοίνικα Αγίας Σοφίας. Στις θέσεις των μπαράζ ανόδου είναι και η ομάδα του Πειραιά, απλά νιώθει πίσω της την ανάσα της 4ης Αθηνάς. Πεύκη και Φάρος Αλεξανδρούπολης θα εξαντλήσουν τις πιθανότητες για την παραμονή.

Τέλος στην Α2 γυναικών το πρόγραμμα περιλαμβάνει την 9η, τη 10η και την 11 αγωνιστική. Τέσσερις ομάδες θα είναι στο ΣΕΦ και οι υπόλοιπες στο γυμναστήριο του 6ο Λυκείου Καβάλας. Ο πρωτοπόρος και αήττητος ΓΑΟ Πειραιά θα βρεθεί στην Καβάλα, θέλει μόνο νίκες για να βρεθεί πιο κοντά στον τίτλο και την άνοδο και το Σάββατο αντιμετωπίζει τον τοπικό ΑΣΕΑ, που είναι 3ος στη βαθμολογία. Ο ΔΑΟ Ταύρου, που θα δώσει ως φαβορί 3 παιχνίδια στο φαληρικό στάδιο και η Καβάλα επιδιώκουν πρώτιστα να διατηρηθούν στις θέσεις των μπαράζ ανόδου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα στις δύο πρώτες εθνικές κατηγορίες:

Στην Α1 ανδρών στο ΣΕΦ:

Την Παρασκευή στις 18:00:

ΑΣ Πέρα Αθηνών-ΑΣΕΑ Καβάλας

Το Σάββατο στις 12:00:

ΑΟ Ταταύλα-ΑΣΕΑ Καβάλας

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

Ίφιτος Πατρών-ΑΣ Πέρα

Το Σάββατο στις 15:00:

ΑΕΚ-ΑΣ Πέρα

ΑΟ Ταταύλα-Παναθηναϊκός

ΑΣΕΑ Καβάλας-Ίφιτος Πατρών

Την Κυριακή στις 10:00:

Παναθηναϊκός-Ίφιτος Πατρών

ΑΣ Πέρα-ΑΟ Ταταύλα

ΑΣΕΑ Καβάλας-ΑΕΚ

Την Κυριακή στις 13:00:

ΑΣ Πέρα-Παναθηναϊκός

Το Σάββατο στις 12:00 στο Ρέθυμνο:

ΟΕΑ Ρεθύμνου-Ολυμπιακός

ΟΑ Χανιών-ΓΑΣ Ελευσίς

Το Σάββατο στις 15:00 στο Ρέθυμνο:

ΓΑΣ Ελευσίς-ΟΕΑ Ρεθύμνου

ΟΑ Χανιών-Ολυμπιακός

Την Κυριακή στις 10:00 στα Χανιά:

ΟΕΑ Ρεθύμνου-ΟΑ Χανιών

Ολυμπιακός-ΓΑΣ Ελευσίς

Στην Α1 γυναικών:

Το Σάββατο στις 12:00:

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

Εθνικός Αλεξανδρούπολης-ΧΑΝ Θεσσαλονίκης

Ολυμπιακός-Σάρισες Φλώρινας

ΑΟ Άρης 2006-ΑΣ Πέρα Αθηνών

Το Σάββατο στις 15:00:

Πέρα-ΑΕΚ

Ολυμπιακός-ΧΑΝ Θεσσαλονίκης

Σάρισες Φλώρινας-Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Παναθηναϊκός-ΑΟ Άρης 2006

Την Κυριακή στις 10:00:

Σάρισες Φλώρινας-Παναθηναϊκός

ΑΣ Πέρα Αθηνών-ΧΑΝ Θεσσαλονίκης

ΑΕΚ-Εθνικός Αλεξανδρούπολης

ΑΟ Άρης 2006-Ολυμπιακός

Στην Α2 ανδρών:

Το Σάββατο στις 18:00:

Αθηνά Μαγκουφάνας-ΑΟ Πεύκης

ΟΕΑ Θεσσαλονίκης-Φιλία Ορεστιάδας

Άρης Νικαίας-Φάρος Αλεξανδρούπολης

Φοίνικας Αγ. Σοφίας-Ποσειδών Λουτρακίου

Την Κυριακή στις 13:00:

ΑΟ Πεύκης-Ποσειδών Λουτρακίου

Φάρος Αλεξανδρούπολης-ΟΕΑ Θεσσαλονίκης

Άρης Νικαίας-Φοίνικας Αγ. Σοφίας

Αθηνά Μαγκουφάνας-Φιλία Ορεστιάδας

Στην Α2 γυναικών στο ΣΕΦ:

Το Σάββατο στις 12:00:

Φοίνικες Πάτρας-Φοίνικας Αγ. Σοφίας

Τελαμών Σαλαμίνας-ΔΑΟ Ταύρου

Το Σάββατο στις 15:00:

ΔΑΟ Ταύρου-Φοίνικες Πάτρας

Φοίνικας Αγ. Σοφίας-Τελαμών Σαλαμίνας

Την Κυριακή στις 10:00:

Τελαμών Σαλαμίνας-Φοίνικες Πάτρας

ΔΑΟ Ταύρου-Φοίνικας Αγ. Σοφίας

Στην Α2 γυναικών στην Καβάλα:

Το Σάββατο στις 12:00:

ΑΣΕΑ Καβάλας-ΓΑΟ Πειραιά

ΠΚΔ Ταύρου-Αθηνά Μαγκουφάνας

Το Σάββατο στις 15:00:

Αθηνά Μαγκουφάνας-ΓΑΟ Πειραιά

ΠΚΔ Ταύρου-ΑΣΕΑ Καβάλας

Την Κυριακή στις 10:00:

ΑΣΕΑ Καβάλας-Αθηνά Μαγκουφάνας

ΓΑΟ Πειραιά-ΠΚΔ Ταύρου

Keywords
Τυχαία Θέματα