Συγκινήθηκε ο Tim Allen στις τελευταίες σκηνές του "Toy Story 4"

Στους κινηματογράφους στις 21 Ιουνίου 2019 (ΗΠΑ).

O Tim Allen βρέθηκε στο πλατό του "The Talk" και μίλησε για το πόσο δύσκολο συναισθηματικά ήταν να γυρίσει το "Toy Story 4".

"Έχει τόσα πολλά συναισθήματα, είναι αστείο, είναι τρομερό αυτό που σκέφτηκαν", είπε ο Allen. "Με εντυπωσίασε. Το 'Toy Story 3' ήταν, για μένα, απίστευτο. Σε αυτό, δεν άντεξα στην τελευταία σκηνή".

"Μερικές σκηνές στο τέλος, ήταν δύσκολο να τις γυρίσω", πρόσθεσε ο Allen.

Ο Allen σύγκρινε την δομή της ταινίας

με το "Avengers: Infinity War".

"Αν είναι fan των υπερηρώων όπως εγώ, το 'Infinity War' έλεγες ότι με τόσους πολλούς χαρακτήρες δεν θα δουλέψει, αλλά τελικά όλα έβγαζαν νόημα", είπε ο Allen σε σχέση με το πώς διαδραματίζεται η ιστορία του "Toy Story 4".

Η ταινία ετοιμάζεται εδώ και κάποια χρόνια και είχε και αυτή τα δικά της προβλήματα. Ο John Lasseter έφυγε από τη σκηνοθεσία πέρυσι και αντικαταστάθηκε από τον Josh Cooley ("Inside Out"). Η Stephany Folsom αναγκάστηκε να φέρει νέους σεναριογράφους μετά την αποχώρηση των Rashida Jones και Will McCormack, οι οποίοι έφυγαν λόγω "φιλοσοφικών διαφορών" με την Pixar.

Επιπλέον, ο Don Rickles δεν ηχογράφησε καμία ατάκα για τον Mr. Potato Head πριν αφήσει την τελευταία του πνοή σε ηλικία 90 ετών. Ακόμα δεν ξέρουμε αν η Pixar αντικατέστησε τον Rickles ή αν αφαίρεσε τον Mr. Potato Head εξ' ολοκλήρου από την ταινία.

Για περισσότερα για το "Toy Story 4", μάθετε ότι η ταινία δεν θα είναι συνέχεια της τριλογίας. Και ότι η Pixar δεν έχει σχέδια για sequel μετά τα "Toy Story 4" και "The Incredibles 2" (15 Ιουνίου).

Ο Allen έχει παίξει τον Buzz Lightyear σε όλες τις ταινίες του franchise από το 1995. Το "Toy Story 3", η πιο πρόσφατη ταινία, βγήκε το 2010, και εισέπραξε πάνω από $1 δισ. παγκοσμίως. Ήταν υποψήφια για Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας.

Το "Toy Story 4" θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους, μετά από μια μικρή καθυστέρηση, στις 21 Ιουνίου 2019 (ΗΠΑ).

IGN Greece Νέο σεναριογράφο έχει το "Toy Story 4"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα