Συνεργασία με υπογραφή του Skrillex θα αποτελεί το Opening Theme Song του Kingdom Hearts III

Μία αναπάντεχη συνεργασία.

Η Square Enix επιβεβαίωσε, πως το opening theme song του Kingdom Hearts III, με τίτλο "Face My Fears", θα αποτελεί μια συνεργασία ανάμεσα στον Utada Hikaru (συνθέτη των soundtrack της σειράς) και τον Skrillex, γνωστό στους fans της dubstep σκηνής.

Σύμφωνα με τη Square,

ο Skrillex, ο οποίος έχει εκφράσει δημόσια πως είναι fan της σειράς, σκόπευε να συνεργαστεί με τον Hikaru για ένα remix του "Don't Think Twice". Τελικά, η συνεργασία τους δημιούργησε ένα νέο κομμάτι, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 18 Ιανουαρίου, μαζί με το "Don't Think Twice."

Η δουλειά του Hikaru στα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς είναι ταυτόσημη με τα ίδια τα παιχνίδια της σειράς Kingdom Hearts (μερικοί από εμάς αγοράσαμε και το soundtrack), με το "Simple & Clean" να αποτελεί opening theme σε όλα το franchise, με διάφορες remixed εκδόσεις του. Με την εξαίρεση βέβαια του Kingdom Hearts II, όπου opening theme song ήταν το "Sanctuary".

Η παραγωγός εταιρεία αποκάλυψε και το box art του Kingdom Hearts III και το πρώτο trailer, όπου βλέπουμε πλήρως τον κόσμου του Big Hero 6,

Ο Γιώργος, όταν δεν κοιμάται όρθιος, είναι αρθρογράφος του IGN Greece. Εάν θέλετε να τον κυνηγήσετε με πυρσούς και τσουγκράνες, για κάποια "πατάτα" που είπε, μπορείτε να τον βρείτε στον κοντινότερο Blacksmith, να ακονίζει τη χολή του για τα επόμενα παιχνίδια της χρονιάς.

IGN Greece Το Box Art του Kingdom Hearts 3 TGS 2018: Ανακοινώθηκε το Kingdom Hearts VR Δεν γνωρίζουμε ακόμα τη διάρκεια του Kingdom Hearts 3

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα